Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában ha egy 30 év feletti még szingli azzal valami baj van?
nem hiszem,hogy baj lenne,
hiszen nagyon nehéz jó társat találni mindkét nemnek!
inkább jobb lesz egyedül mint rossz kapcsolatban lenni!
Sajnos én sem találtam meg a társamat :( ,pedig 6 éven át kerestem élőben,neten!
Hasonlót kerestem,de rájöttem nem létezik!
Sok sikert kívánok mindenkinek!
Simán lehet, hogy most szakított egy hosszabb kapcsolatban. Vagy csak "nem ért rá" romantikázni, mert olyan egyetemre járt, aztán phd-zott.
Nálunk gimi végén a nyelvi év miatt az átlagéletkor valahol 20-21 év körül volt. Volt olyan barátnőm, akit elsőre nem vettek fel az orvosira, mire bekerült 22. Aztán alapképzés majd szakvizsga, 1 év csúszás stb. Simán lehet 30 fölött, és ha még dolgoznia is kell az egyetem mellett... De ez csak 1 példa. Bármi lehet. Szerintem egy esélyt megér.
Mivel ez még mindig választás dolga szerintem ő dolga. Am meg magányügy.
Te tipikusan az az ember lehetsz aki azt sulykolja h KÖTELEZŐ kapcsoltban élni mert ha nem akkor elmebeteg vagy.
Köszönjük szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!