Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pszichológushoz menjek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichológushoz menjek hogy nincs barátnőm vagy ki fog röhögni?

Figyelt kérdés
Már fizikailag vagyok rosszul, nem tudok semmire koncentrálni, nem csinálok semmit csak siránkozok. Ha nem a bejelentett lakhelyemen vagyok hova menjek hogy fogadjanak, van egyáltalán ennek értelme? 23/F
2017. okt. 16. 22:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#10 Megtisztelő számomra hogy egy ilyen legenda írt választ egy kérdésemre. Szerencsére nekem a kinézetemmel semmi problémám nincs.
2017. okt. 16. 23:21
 12/20 anonim ***** válasza:
"A minap egy tinilány társaság dobált meg sült krumplival, amikor próbáltam étkezni egy gyorsétteremben. Majd néhány termetes, szép száll fiatal legény, megkérdezte őket, hogy miben segíthetnek nekik, elvégre szemmel láthatóan komoly zaklatást követtem el azzal, hogy létezem. " Rohadna meg az összes ilyen kis majom, aki másokat zaklat mókából.
2017. okt. 16. 23:33
 13/20 anonim ***** válasza:
7%

Ha Ha Ha:DDDD

Szüleid-családtagok és barátaid, minek vannak még azt tudod?

Ők azok az emberek, akik ismernek belsőleg is és el is tudják mondani gebaszaidat.Erre nem vagy képes lépni, megkérdezni őket?Tudsz te udvarolni, tudod miként kell?

Agyturkász:DDD

Komolyan nem értem a töketlen-pityergő embereket, akik egy villanykörtét nem képesek-akarnak kicserélni, de elvárják a fényt...fejleszd az önismeretedet is.

2017. okt. 16. 23:50
 14/20 A kérdező kommentje:
Anyámmal nem tudok ezekről beszélni, mert alapvetően ellentétes az életfelfogásunk, persze az én szemszögemből ő a szűklátókörű. Apám ilyen téren úgyszintén balfsz mint én, mert nem tudja kifejezni magát és ahogy idősödik egyre rosszabb, a tesóm is teljesen más beállítottságú. Az a szomorú igazság hogy nem is ismernek engem, mert nem beszélek semmiről szinte nekik a sok ellentét miatt. Persze nem úgy kell elképzelni hogy egy búskomor szar vagyok amikor találkozok velük, sőt, de lényegesebb vitákat nem fogok nyitni, mert mind parttalan, főleg anyámmal. Az a legnagyobb bajom, hogy senkivel nem tudok elbeszélgetni 1-2 barátomon kívül, de még velük sem értek mindenben egyet ami a szemléletüket illeti, nem hogy egy lánnyal.
2017. okt. 17. 00:00
 15/20 anonim ***** válasza:

De miért kéne mindenkinek egyetérteni? Attól beszélgetni még lehet. Nem attól lesz jó valaki kapcsolata másokkal, hogy mindenki véleményére rábólint, hanem attól, hogy elfogadja, hogy mások máshogy gondolkoznak. Ráadásul ha megismered, hogy a másik mit tart fontosnak, milyen alapelvek alapján cselekszik, könnyebb lesz megjósolni mire hogyan reagál, így könnyebb lesz vele együtt élni.

Tapasztalatom szerint a legtöbb ember elfogad szinte bármilyen véleményt, ha azt olyan módon adod elő, ami nem sérti a másik világnézetét. Van aki érzékenyebb, van aki kevésbé, ezt ki kell tapasztalni. De gyakorlás nélkül nem megy.

2017. okt. 17. 02:24
 16/20 anonim ***** válasza:

Egy pszichologus dija 30 000 huf per alkalom kb.4 alkalommal elmehetsz egy olcsobb prostihoz ebbol es havi 10 000 ert brazil jiu jotsura tesformazasnak. Ezek tuti felraznak. Elobb utobb lesz nod ,h tarsasagba jarsz.

A szexhianyon a szex fog segiteni ,nem a psziho nak a gyogyszerei meg az idiota tanacsai.

N

2017. okt. 17. 07:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem fog kiröhögni, talán segíteni is megpróbál, de nem fog menni neki. Jobb képűvé és magasabbá tenni nem tud, márpedig a csajozáshoz ezek kellenek.
2017. okt. 17. 07:50
 18/20 A kérdező kommentje:
#17 Nem tudom hol élnek az ilyenek mint te, akik ezt tapasztaljátok.
2017. okt. 17. 08:00
 19/20 anonim ***** válasza:

# 14

Te egy bólogató Bélát keresel, aki minden lököttségedet dicséri pénzedért? :DDD

Egy idegen biztosan jobban fogadja defektjeidet...szerinted.

Nem vagy kíváncsi egy valós véleményére-tényekre, amiket még magadnak is félsz bevallani...ez a helyzet, ezért sem szenvednek ismerőseid veled...minek, ha nem fogadod meg tanácsaikat és csak folytatod hüleséged...aki magán sem akar segíteni, azon más sem tud....

Esetleg béreljünk fel neked egy dominát, aki elkap és kikezel a bajodból kangörcsödből és ledönti falaidat???

Már már ezt lehet vélni eddig esetedben...

2017. okt. 17. 09:46
 20/20 A kérdező kommentje:
#19 Látom sikerült megfognod a “lényeget”. Nem a szexualitás kategóriában van a kérdés, remélem azért látod és direkt csinálsz magadból hülyét.
2017. okt. 17. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!