Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sikertelen vagyok a lányoknál, változhat ez még a későbbiekben?
Nemrég töltöttem be a 21-et, de nagyon mulya vagyok és félős. Mindig azzal vigasztalom magam, hogy na majd 2-3 év múlva jobb lesz minden. Addigra remélhetőleg lesz kocsim is, változok is valamennyit úgy fizikailag mint személyiségileg. Ugyanakkor 23-4 évesen még mindig fiatal leszek pasiként.
A külsőm most sem annyira hű de rossz, de valami úgy érzem mégis csak hiányzik. Ha én is így gondolom akkor holtbiztos, hogy a lányok is, és ezért nem tolakodnak túlságosan...
Igazam lehet vagy ez csak afféle védekező mechanizmus a részemről, hogy maajd... ?
Uhh. Nekem már ez is iszonyú késeinek tűnik, hogy majdnem 20 voltam mikor elveszítettem. Óriási traumaként fogtam fel, és egy lányra sem mertem ránézni. Ennyiből megkönnyebbült a lelkem, hogy már tudom milyen és nincs az, hogy még el sem tudom képzelni.
Gondolkodtam már rajta, hogy miért vagyok ilyen, persze. Folyton folyvást ezen töprengek, de hiába körvonalazódott ki, hogy miért is, nem segített semmit. A családi hátterem tökéletes. Arra viszont tisztán emlékszem, hogy óvodába mikor volt egy "barátnőm" és otthon elmondtam nagy büszkén, egyből lehurrogtak, hogy szó sem lehet róla, meg majd 18 évesen. Emlékszem a helyre is, a szavakra is tisztán ahogy mondják. Aztán fokozatosan "elnémultam" ha visszatekintek a múltba. Igaz ötödik osztálytól egy olyan osztályba kerültem ahol a legszebb lányok utáltak és csúfoltak. Az aztán végleg betette az ajtót. A középiskolában sem voltam egy népszerű valaki, az a 4 év is úgy telt el, hogy egy lánnyal sem ismerkedtem komolyan az új suliból. Az egyetemen már picit nyitottabbak lettek a lányok is, az első évben. Két lánnyal sikerült kicsit komolyabb viszonyba kerülni, (nem párkapcsolat persze) de ennyi is volt. Most vagyok harmadéves, de idén meg minden olyan mint ötödikbe: levegőnek vagyok nézve, egy senki lettem ismét.
Nem tudom 100%-ig pontosan, hogy mi az oka, hogy ennyire félénk vagyok, de szabályosan érzem(!) hogy meg vagyok bénulva ha ismerkednem kellene egy ismeretlen csajjal, legyen ez az egyetemen, akár valami klubban.
Hallod, kérdező, már kezdtelek megsajnálni, erre képes vagy benyögni, hogy 20 alatt vesztetted el egy csinos csajjal, aki nálad kezdeményezett... elmész te a q"va *****-ba, ne haragudjál már. Mégis mi a rákért vagy annyira oda?!! Hamarabb vesztetted el, mint az átlag, b°zdmeg! Hogy lehet ezek után így rinyálni? Én 25 voltam, mire kínkeservesen eljutottam idáig egy olyan csajjal, akivel soha többet nem fogok találkozni. Elmész te a pic$ába, méghogy te vagy szar helyzetben. Azt se tudod, mi az igazi frusztráció.
"Nem. 1x végre eljött velem, legközelebb már hiányolták a lányok. Mondtam neki nem hitte el. Összefutott az egyik lánnyal azzal beszélgetet, akkor elkezdet járogatni... 3 hónap múlva már lett onnan barátnője"
Ez elhiszem, hogy működött 15 éve, csak az a baj, hogy erre már túlságosan rájöttek a fiúk, ezért az ilyen csajgyűjtő helyek, mint a jóga, a salsa, meg a zumbatanfolyamok, már rendre tele vannak kiéhezett lúzerekkel, akik becsajozni mennek oda, aztán nagyon csodálkoznak, hogy tele van hozzájuk hasonló pasikkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!