Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha egy sikertelen randi hazavágott?
Volt nemrég egy randim. Előtte már a beszélgetésekből (számomra) nagyon egyértelmű volt, hogy nem sok jövője lehet a dolognak, de úgy voltam vele, nem akarok pár óra chat után ítélkezni. Megbeszéltünk egy találkozót, eltöltöttünk egy kis időt együtt, jól éreztük magunkat, majd a végén megbeszéltük, hogy nem egymást keressük -de abszolút korrekt módon és kölcsönösen.
Na most gyerekek, hogy a fenébe van ez?! Egyszerűen nem tudom mit csináljak. Pedig hangsúlyozom, legszívesebben lemondtam volna, mert tudtam, hogy nem lesz belőle semmi. Ennek ellenére, 2 napja olyannyira offon vagyok ilyen téren, hogy az valami elképesztő.
Veletek volt már hasonló? Ha igen, mi segített átlendülni a holtponton? Ha nem, van valami, amit javasolnátok?
Köszi a választ!
Igazából, nem érzem úgy, hogy önbizalomnövelést várnék másoktól. Csak kicsit furcsa érzés így, emiatt írtam ki. Mert ha a vak ló tipikus esete érvényesült volna részemről és kosarat kapok, akkor tudom hol az alapja a dolognak.
Tudatosan kell ezen átlendülni. Ne ülj otthon, ne ezen kattogj, a kérdés is felesleg időpazarlás.
Az érdekeljen, hogy legközelebb mitől lesz sikeres a randid.
A pszichológiai háttere annyi, hogy a siker reményében erőt és energiát fektettél bele, és nem térült meg. Ez okozta a veszteség érzését.
Pont ezért legközelebb zárd le akkor, mikor úgy érzed, hogy nem visz előre. Teljesen felesleges azért elmenni egy randira, hogy tudj egyet csalódni.
Köszönöm az utóbbi válaszokat is!
Az 5-ös hozzászólónak annyit fűznék hozzá, hogy az az általános szemlélet, ami nem egy férfira jellemző-tisztelet a kivételnek- és ami alá engem is próbálsz beskatulyázni, számomra gyomorforgató.
De ha logikusan végiggondolod, és valóban mérhetetlen lenne az egóm, akkor azt hiszem kb úgy állnék hozzá: "pfff hát ez van, majd jön egy jobb, vagy lesz másik", vagy bármi hasonló. Nyilván nem áll meg az élet, emiatt, csak kíváncsi voltam véleményekre.
Szerencsére mindenkinek más és más a zsánere,így vagyok olyan szinten, hogy el tudom fogadni a dolgot.
De azt hiszem, ha úgy állnék hozzá (feltételes módon a hangsúly), hogy a másik fél érezze magát megtisztelve, hogy megjelenek a randin és nekem nem is kellene pedáloznom, akkor sem lenne érvágás a történet vége.
Ezzel nem akarok konfliktust generálni, és nem is sértődötten írom -mert nem ismerhetjük egymást kérdezők és válaszolók, így alaptalan lenn a sértődés. De azért gondoltam, leírom, mert nem szeretem az általánosítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!