Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha egy sikertel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egy sikertelen randi hazavágott?

Figyelt kérdés

Volt nemrég egy randim. Előtte már a beszélgetésekből (számomra) nagyon egyértelmű volt, hogy nem sok jövője lehet a dolognak, de úgy voltam vele, nem akarok pár óra chat után ítélkezni. Megbeszéltünk egy találkozót, eltöltöttünk egy kis időt együtt, jól éreztük magunkat, majd a végén megbeszéltük, hogy nem egymást keressük -de abszolút korrekt módon és kölcsönösen.

Na most gyerekek, hogy a fenébe van ez?! Egyszerűen nem tudom mit csináljak. Pedig hangsúlyozom, legszívesebben lemondtam volna, mert tudtam, hogy nem lesz belőle semmi. Ennek ellenére, 2 napja olyannyira offon vagyok ilyen téren, hogy az valami elképesztő.

Veletek volt már hasonló? Ha igen, mi segített átlendülni a holtponton? Ha nem, van valami, amit javasolnátok?

2018. okt. 29. 10:04
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja, és 22/f
2018. okt. 29. 10:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Önismeret, önfejlesztés, és hogy ne idegen emberektől várd az önbizalmat. Nekem is voltak mindenféle randijaim, volt ahol engem utasítottak el, volt ahol én, volt ahol kölcsönösen semmit nem akartunk, és volt ahol a körülmények miatt nem működött volna. Ha az embernek van egy egészséges önértékelése, pár nap, és túllendül ezeken jobb esetben.
2018. okt. 29. 10:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Jajj már,hány ilyenem volt telefonban még tali előtt,meg élőben is.Mondjuk én nem így fogtam fel,sokkal utána baráti viszonyban maradtunk egy ideig.N
2018. okt. 29. 10:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Igazából, nem érzem úgy, hogy önbizalomnövelést várnék másoktól. Csak kicsit furcsa érzés így, emiatt írtam ki. Mert ha a vak ló tipikus esete érvényesült volna részemről és kosarat kapok, akkor tudom hol az alapja a dolognak.

2018. okt. 29. 10:10
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Valszeg az a bajod, hogy a lány sem akar tőled semmit. Addig rendben lett volna neked a dolog, amíg te nem akarod, de hogy ő sem, az bánt. Ideje lejjebb vinni az egód.
2018. okt. 29. 10:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudatosan kell ezen átlendülni. Ne ülj otthon, ne ezen kattogj, a kérdés is felesleg időpazarlás.

Az érdekeljen, hogy legközelebb mitől lesz sikeres a randid.

A pszichológiai háttere annyi, hogy a siker reményében erőt és energiát fektettél bele, és nem térült meg. Ez okozta a veszteség érzését.

Pont ezért legközelebb zárd le akkor, mikor úgy érzed, hogy nem visz előre. Teljesen felesleges azért elmenni egy randira, hogy tudj egyet csalódni.

2018. okt. 29. 10:23
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utóbbi válaszokat is!

Az 5-ös hozzászólónak annyit fűznék hozzá, hogy az az általános szemlélet, ami nem egy férfira jellemző-tisztelet a kivételnek- és ami alá engem is próbálsz beskatulyázni, számomra gyomorforgató.

De ha logikusan végiggondolod, és valóban mérhetetlen lenne az egóm, akkor azt hiszem kb úgy állnék hozzá: "pfff hát ez van, majd jön egy jobb, vagy lesz másik", vagy bármi hasonló. Nyilván nem áll meg az élet, emiatt, csak kíváncsi voltam véleményekre.

Szerencsére mindenkinek más és más a zsánere,így vagyok olyan szinten, hogy el tudom fogadni a dolgot.

De azt hiszem, ha úgy állnék hozzá (feltételes módon a hangsúly), hogy a másik fél érezze magát megtisztelve, hogy megjelenek a randin és nekem nem is kellene pedáloznom, akkor sem lenne érvágás a történet vége.

Ezzel nem akarok konfliktust generálni, és nem is sértődötten írom -mert nem ismerhetjük egymást kérdezők és válaszolók, így alaptalan lenn a sértődés. De azért gondoltam, leírom, mert nem szeretem az általánosítást.

2018. okt. 29. 10:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, még több "sikertelen"/sikeres randi, rutin.
2018. okt. 29. 13:07
 9/9 anonim ***** válasza:
pl úgí van ez, hogy nem chateléssel kéne iserkedni.
2018. nov. 6. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!