Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt ennek a nőnek 2 év alatt 130 sikertelen randija?
Nincs időm most végigolvasni, de külsőre rendben van, nem azt mondom, hogy bombanő, de nagy gond sincs vele, átlagos.
Így valószínűleg azért, mert a személyiségében és/vagy viselkedésében van valami, ami egyszerűen elviselhetetlen a férfiak számára.
nem olvastam a leírást, de szép a mosolya
valószínűleg vagy dugásra akarták, vagy túl nagy elvárásai vannak, VAGY belső problémái vannak...
24F
Külsőleg rendben van a korához képest, 178cm magasságával nem tartozik az alacsony Nők közé.
Valószínűleg nem rejtette a véka alá az elképzeléseit, vágyait leendő partnereivel szemben, és ezzel elriasztotta őket. Egyszer volt ilyen randim még a főiskolán. 20 percen keresztül hallgattam egy leányzótól, hogy milyen élete lesz hol fog lakni, hány gyereke lesz mikor fogja megszülni, hol akar nyaralni és a végén gyorsan kértem a számlát és időben távoztam. :)
Nekem "volt időm elolvasni" (i.e. beszélek angolul), nem ír semmit, ami olyan hú de fura. No connection or chemistry, lehet, hogy tényleg Mark Darcy-ra vár, de előbb fog Thor lepottyanni az égből.
Szerintem romcom pasira vár. Olyan sajna nincs.
A pasim húga évek óta egyedül van. A szintén szingli barátnőivel fennhangon hirdetik, hogy nekik X db diplomájuk van, nem fognak AKÁRKIVEL leállni beszélgetni, nekik igényeik, elvárásaik vannak. Az említett húgnak 1 hónapnál tovább nem tartott még kapcsolata. Ennél a nőnél is valószínűleg ilyen felsőbbrendűségi dolog lehet a háttérben. De szerintem jobb is, ha az ilyenek nem szaporodnak.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!