Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sem elméletben, sem gyakorlatban nem jön be a legtöbb csajnak a kigyúrt pasi, mégis ha sikertelen valaki a nőknél, ezt javasolják neki?
Ha megkérdezel nőket 90%-ban azt fogják mondani, hogy nekik nem a kigyúrt test jön be, és én gyakorlatban is ezt látom, hogy a legtöbb kigyúrt pasinak nincs barátnője viszont olyan pasiknak is van akiknek semmi teste nincsen úgymond. Mégis ha nehézségek akadnak az ismerkedésben, egyből elkezdenek lelkiismeret furdalást kelteni az emberben, hogy ugyan megtettél mindent, hogy fejleszd önmagad? Lejársz heti 3-4szer az edzőterembe, hogy adj a külsődre?
Ha egyszer nem ez kell a nőknek, akkor miért jönnek ezzel?
Azért a kigyúrt meg a sportos között is van különbség. Szerintem egy sportos testalkat nem árt sem az egészségnek - mivel feltehetően sportból, mozgásból következik -, sem a külsőnek.
Nem kell lufira fújni magadat, de ha egy sportos testalkatú és ilyen vézna vagy beles emberkét egymás mellé állítunk, azért egy nőnek, úgy gondolom a sportos testalkat lesz a legszimpatikusabb.
Én pont az ellenkezőjét látom a valóságban.Elméletben lehet,hogy ezt mondják a nők,de kimegyek az utcára és annak van barátnője,akinek bőven nagyobb karja és izmai vannak... Az összes ilyennek simán van barátnője úgy,hogy előtte nem volt neki.
De a nők is el is várják ezt,hogy menjél le gyúrni,mert különben nincs esélyed náluk. Lány"barátaim" nekem is mindig azt mondták,menjek el edzeni,legyek izmos és akkor majd lesz esélyem a nőknél.
Mindezt olyanok mondták persze nőként, akik életükbe egyszer nem voltak még edzőterembe kb., de elvárások azért vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!