Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
168 cm mennyire hátrány férfiként?
Figyelt kérdés
Pl ha több pasi is ugyanazt a lányt nézte ki. És pl én lennék a legalacsonyabb a 168 al, így az esélyem is kevesebb a lanynál a többi jelentkezőnél ?2018. nov. 2. 13:50
11/19 anonim válasza:
Sajnos ilyen alacsonysággal totálisan esélytelen vagy. Én 170 cm vagyok, és egy nő sem tekint férfinak. Ne higgy azoknak, akik azt írják, hogy a párjuk vagy az exük ekkora! Itt bármit lehet hazudni.
12/19 anonim válasza:
Nagyonis kedvelik a nők az apróbb férfiakat.
Udvariasabbak, kedvesebbek. Egyedül az agresszív kompenzáló kis harci kakasokat nem lehet elviselni.
13/19 anonim válasza:
#11 Attól, hogy te lúzer vagy, nem biztos, hogy más is. Valszeg nem a magasságod a probléma...
Kérdező:
Nálad alacsonyabb lányokkal kell próbálkozni, és nincs gond.
165 cm magas nő vagyok, exem 167 cm volt, 185 cm magas srácot pattintottam le miatta.
1 évig voltunk együtt, nagyon nehezen léptem tovább, senkit nem szerettem úgy, mint őt, és nem is fogok....
14/19 anonim válasza:
Az alacsonyabb nőknek is ugyanúgy csak magas pasi kell. Egyetlen esélyed, ha gazdag leszel. Pénzzel kompenzálhatod az alacsonyságodat, mással nem.
15/19 anonim válasza:
Kezet foghatsz a 170 centis törpefétisén lovagoló troll kollégáddal... :D
16/19 anonim válasza:
11, mi okunk volna hazudni?
Nem mindenki lesz napóleon-komplexusos 180 centi alatt.
17/19 anonim válasza:
#16 Hamis reményt próbáltok kelteni a kérdezőben, és nem fogjátok fel, hogy ezzel csak ártotok, nem segítetek, mert csak csalódni fog.
18/19 anonim válasza:
Jelentős hátrány, de azért nem kizáró ok.
Nyilván sokkal kevesebb nőnél van esélye, mintha 178 vagy 188 centi lenne és sokkal jobban oda is kell tennie magáz
19/19 anonim válasza:
kisebb vagyok, de nálam nem rúgnál labdába. :D az biztos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!