Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány az, ha férfiként a tököm kivan a kötelező ajándékozással? (lent)
Értem ezalatt pl. a születés/névnapokat, valentin napot, karácsonyt stb. Ilyenkor én nem veszek ajándékot és nyilván nem is várom el, hogy nekem vegyenek.
Ez mennyire gáz egy nő szemében?
Én dettó ez vagyok. Fölöslegesnek tartom.
20/L
Születésnapra azért illik. Meg karácony még.
a többi baromság. Esetleg névnapra egy csoki még.
Szintén, születésnapot utálom megtartani, mások "kötelezőként" tartják -.- már én érzem rosszul magam, ugyanolyan nap mindegyik, semmivel sem több. Inkább érzéssel kéne ajándékozni a tényleges tárgyi ajándékozás helyett... csak ezt nem értik egyesek, mások meg követelik a tárgyit..
25/f
Jehovai tanúi mindenhol ott vannak!
Egyébként szerintem is vannak teljesen felesleges ünnepek. De az az igazság, hogy én egy picivel jobban szeretek ajándékot adni, mint kapni, szeretem látni ahogy meglepődik a másik fél. :) L
Nem hátrány egyáltalán, Párom is ilyen, és nem is várom el Tőle, nincs ezen sértődés sem.
36N
Nálam nem lenne az. Anno mikor a férjemmel összejöttünk, én kértem, hogy ne ajándékozzunk. Épp elég a családjára költeni, mert ők besértődnek (had ne mondjak erre véleményt).....Az én családom se tart ajándékozást. Ők is marhaságnak tartják, ahogy én is:)
Azért boldog szülinapot/névnapot/évfordulót stb kívánunk egymásnak, és sütit is csinálunk, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!