Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, férfiak! Ismerkedés során milyen megítélésben részesül a másik, ha elmondja, hogy próbál minél környezettudatosabban élni?
A kérdés elméleti.
Tegyük fel, hogy az, akivel ismerkedtek, nem papírzsebkendőt használ, hanem textilt. Soha nem kér elvitelre ennivalót, ha igen, a saját (nem műanyag) ételhordójába kéri, hogy tegyék az ételt. Nem dob ki semmilyen lapot vagy reklámújságot, igyekszik mindent felhasználni pl papírfonással vagy kollázsok készítésével. Nem vesz csomagolt gyümölcsöt és zöldséget, és ezeket mindig a piacról szerzi be.
Írhatnék más példákat is, a lényeget értitek. Hogyan viszonyulnátok egy ilyen emberhez?
A kimérős módszer gazdaságilag nem kifizetődő, mivel a termékek 90%-át az emberek a csomagolás alapján veszik meg.
Nem érdekelne. Ha anyagilag ezt megteheti akkor nem zavarna.
Viszont volt már tisztaságbeteg barátnőm :D Na az.... Maga volt a pokol. Annyi tiszta voltam már hogy sz@rul éreztem magamat XD
Nagyszüleim kisfalukban élnek. Amiket tőlük látok azok alapján nem is értem miért kell sírni a környezetszennyezés miatt annyira egyszerű lenne tenni ellene. Paradicsomos példa: paradicsom termést megmosni vízzel a mosóvízzel visszalocsolni a paradicsomnövényt. Paradicsom feldolgozásakor keletkezett hulladék komposztálható. Üvegből készűlt üvegben tárolható.
Kérdésre válaszoljak. Textilzsebkendőt nem tartom esztétikusnak.
Étel elvitelre? Lehetne vitázni erről,én otthonfőzést preferálom minnél több házilag termelt alapanyagból,de lehet kicsit környezetszennyezőbb mint nagytételben készített étel. Az alumínium ételhordót sem kedvelem meg a saválló is olyan öreges nénis...
Papír. Amit írtál nem tetszik de szelektívbe dobni vagy MÈH telepen leadni sokkal jobb ,esetleg aki fával fűtene papírbriketben is látok fantáziát. Nagyi pl a mosogatóban egy műanyag tálat használ öblítésnél amit 10/90% arányban esővìzzel vegyít így öntözi a virágokat.
Biztos a fa tüzelésen kiakadtatok nos ha van gyümölcsfa virág bokor zöldség a ház körűl erdő a határban akkor a CO2 egyensúly megvan.
Röviden a falusi/kertvárosi élet iránt fogékony hölgyeket kedvelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!