Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok ennyire érzékeny?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire érzékeny? Felejtsem el a nőkkel való ismerkedést?

Figyelt kérdés
Amikor ismerkedek és egy visszautasít akkor úgy 1-2 óráig mélypontra esek. Tudom hogy nem számít semmit mert utána elmúlik hiszen alig érzek valamit csak a következő 1-2 órában "depresszió-ba" esek és ennyi. Nagyon érzékenyen fogadom az elutasításokat. Hogyan fogadjam el hogy ronda pasiként semmi esélyem? Nem mondom azt hogy nézzen ki topmodellként de még a ronda csajoknál sincs esélyem csak én úgy vagyok vele hogy mindegy csak legyen és szeressem. Ennyi. De az a baj hogy a rondák is elutasítanak. Adok magamra nem ez a baj. Igényes vagyok sokan mondják de még se akar összejönni egy sem. A bajom leginkább az önértékelésemmel van. Mindig mástól várok értékelést. Ha ez elveszik nagyon rosszul érzem magamat. Nem tudom értékelni magamat. Értéktelen embernek tartom magamat. Mit tehetnék ez ellen? 19/F
2018. okt. 30. 15:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kedves #9 válaszoló. Nem bombázom a kérdéseimmel a Gyk-sokat. Ki írok naponta 1-2 kérdést. De ami csak fontos.
2018. okt. 30. 15:40
 12/18 anonim ***** válasza:

Úgy jön ide, hogy a szülőkkel való rossz kapcsolat (főleg egy anyával) nagyon meg tudja viselni az embert. Pszichológus tudna segíteni neked. Nincs benne semmi szégyen. Mi itt nem fogunk tudni feloldani neked egy súlyos önértékelési zavart.

Aki értéktelennek tartja magát, az kérjen segítséget szakembertől. Mondom, ez nem szégyen. Nem kell elmondanod senkinek amúgy sem.

2018. okt. 30. 15:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha valamelyik szülőddel rossz volt a kapcsolatod, az nagyon is okozhatja ezt. Ajánlom a Mérgező Szülők c. könyvet, elég megdöbbentő olvasni, hogy milyen sokféleképpen cseszheti el az ember életét, ha nem megfelelő a kapcsolata a szüleivel.
2018. okt. 30. 15:46
 14/18 anonim ***** válasza:
10%
Ha ronda vagy, akkor semmi értelme csajozással próbálkoznod. Legalább megkíméled magad a visszautasításoktól és a kudarcélményektől. Én látatlanban megmondom, hogy még nálad is ocsmányabb vagyok (hacsak nincs valamilyen betegséged vagy sérülésed), évekkel ezelőtt felhagytam a próbálkozással, azóta boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok.
2018. okt. 30. 16:02
 15/18 anonim ***** válasza:

"azóta boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok."

Ahhoz képest elég sokat acsarkodsz itt a nőkre... hm...

2018. okt. 30. 16:06
 16/18 anonim ***** válasza:
#14: Ebből a válaszodból sok minden sugárzik, csak az nem, hogy te kiegyensúlyozott vagy boldog lennél. :D
2018. okt. 30. 16:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Miért, talán én állítottam magamról ilyet? Rám alapszemélyiségből adódóan csak rövid periódusokra jellemző a kiegyensúlyozottság. Ugyanúgy, ahogyan a boldogság is. Viszont utóbbit sokkal intenzívebben élem meg, mint a többség, és fölidézni is sokkal könnyebben tudom, tudatosan használva a vakuemlék nevű pszichológiai jelenséget. Egyébként légy szíves, mondj már példát egy olyan emberre, közismert is lehet, aki FOLYAMATOSAN boldog.
2018. okt. 30. 16:39
 18/18 anonim ***** válasza:
#15, #16 Nem állítottam, hogy most kiegyensúlyozott és boldog vagyok (amúgy az első szerintem igaz, a második nem), de sokkal inkább az vagyok, mint amikor még próbálkoztam a nőknél.
2018. okt. 30. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!