Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudják a férfiak leadni az igényeket?
Tudod, izlések és pofonok.
Könnyen lehet, a te álmaid nőjéhez én bottal sem.
Egyik barátom ki van akadva, ha a nő már 55 kiló. A másik barátom attól, ha nincs minimum 70 kiló. A többi ember ne a te mércédhez mérd. Szerinted rémesek együtt, attól ők még szerethetik egymást és boldogok együtt.
Még jó, hogy nem mindenki ilyen impotens, mint te.
Én 100kg felett vagyok, és bomba pasim van. Naponta 3-4x még mindig szexelünk, de persze fiatalon ez több volt. Te csak a testét nézed a nőknek, mert agyhalott vagy. A te típusod dug félre amikor a nő terhes, vagy ha szülés után megereszkedik a bőre. Nincs is ennél jobb "társ".... Mi lesz veled pár év múlva, ha már nem fogsz fiataloknak kelleni? Értelmes ember a másik lelkébe szeret bele, amire nem hat az idő múlása. És akibe beleszeret, azt egy idő múlva szépnek is látja. Nekem még sose kellett fizikailag izgatnom a pasim, ha valamit akarok, ahogy meglátja AZT a szememben, már tettre kész állapotban van. :) Persze a szellemi játékosság az viszont állandóan ott van, és a felszabadult, gátlásoktól mentes adok-kapok gyönyörszerzés is, ettől működik ennyire.
Komolyan sajnállak.
Nem kell gyereket vállalni. Problem solved.
Amúgy kérdező, sarkítasz nagyon, de valamilyen szinten igazad van. Senki nem szeretne összejönni pl. egy láncdohányos-erősenfoghíjas segélyen élő asszonnyal vagy Molnár Krisztinánnal vagy ilyesmi.
És az jár jól. Aki meg "bevállalja" a gyereket az nagyon ráfarag. Viszlát éjszakai alvás. Viszlát jómód a pujáró bónuszköltségei miatt. Viszlát gusztusos vacsorázás. Viszlát szexuális élet. Viszlát tiszta otthon. Viszlát normális lakberendezés...
Lesz helyette viszont ízléstelen babaholmi mindenfelé, fülsíketítő ordítás, lehetőleg éjjel, állandó fejfájás, jó sok pluszmunka...
Megéri? Nem. A gyereked minden nevelés ellenére is lazán lehet drogos, váláskor elszakítja a volt házastársad, születhet betegnek, beállat valami idétlen egyházba ("vidámvasárnap" vagy ilyesmi), meghalhat fiatalon, vagy lehet pszichopata is.
Túl nagy a kockázat, sehogy nem éri meg.
Ha viszont kihagyod boldog életed lesz időskorodig, ha a házastársad is kihagyná.
És mielőtt jönne a szokásos "böböböböbö a te szüleid is így gondolkodtak volna böböböbö" duma, megjegyzem, hogy apám a "polgári élet kötelező elemének" tartotta a kétgyerekes családmodellt, anyámnak meg ilyen "fennkölt nézetei" voltak erről.
És mégis legjobb élete a gyerektelen rokonaimna volt. Utazás a világ körül átlagfizetésből, mert nem nyelte be a gyerek, nyugodt élet, szép ház, baráti társaság és szabad élet. Nem adták meg magukat a kötelező elvárásoknak.
Mert miért is vállalják be sokan...?
"Mert így kell"
"Mert ez a tisztességes polgári élet velejárója"
"Mert a /leendő/ nagyszülők erőltették"
"Mert az *összetartja a házasságot*" (BVA-HA-HA)
"Unalomból"
"Pénzügyi érdekekből" (trónörököse apci cégeinek vagy mert így fel lehet venni a CSOK-ot)
"Segíjér"
"Fenkölt érzelmes duma" okból
"Primitív biológiai indíttatásból, vagy mert bénák voltak normálisan védekezni
Vallási okokból
"Majha nyögdíjasleszek a gyárekakre számíccsak"
Egyik jobb, mint a másik
Minap volt itt egy kérdés.
Miért fogadják el jobban azt, ha nő kövér, mint azt, ha férfi az?Nem pontosan írtam, de ez volt a lényege.
Íme az újabb bizonyíték, hogy nem fogadják el jobban.Pontosan ezeket a jelzőket írtam a válaszomban, amikkel a kérdező is illeti a kövér nőket.Természetesen volt, aki megkérdőjelezte, hogy hol olvasok ilyeneket.Pl ebben a kérdésben.Ha majd gépnél leszek belinkelem már oda a kérdésedet, hogy igazoljam nem én találtam ki.Persze a zsírdisznót, bálnát kihagytad kérdező, legközelebb pontosabb legyél, sorold fel a többi jelzőt is, hogy pontos bunkó legyél.
3-as èn nem lennèk rà büszke,hogy 100 kiló vagy,lehet most bomba palid van,de egyszer megszedi magàt vagy ràjön,hogy kell a nőknek akkor neked pàpà lesz.
6-osnak is igaza van,kell puja a francnak,idő,pènz temető.
Tönkre teszi a pàrom alakjàt,szex nuku,költheted rà a pènzt.
Meghagyom màsnak a szülői örömöket,inkàbb magunkra költjük pènzt,megyünk 5-ször edzeni,jól nèzünk,ebbe az idilli kèpbe nem fèr bele egy kölök.
Nagyon jól mondja 6-os.
Azèrt adjàk le kèrdező,mert egy szexi nőhöz sok minden kell,vonzó izmos test,egzisztencia,szexben is oda kell tenned magad meg egyèbb kèpessègek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!