Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit választanátok inkább a könnyebb életet a mamahotelban van egy nehezebb de boldogabb életet párkapcsolatban?
Azt nem mondanam mamahotelnek hogy otthon laktam szulokkel. Nem mindenki koltozik el 18 eves kora utan, sot ez egyre ritkabb.
Jol erzem magam ugy hogy felesegemmel kulon lakunk. Bar tavol a csaladomtol es a kezdetek nagyon nehezek.
"ez csak a csajoknál megy így"
Akkor ezt elmondom a huszonévesen aggszűz, nagyinak kinéző, duci kolléganőnek is, aki izmos hálivúdi pasikról álmodozik.
Persze igaz, ha a szintjén keresne, lehet lenne valakije, de ez a legtöbb pasira is igaz...
Kedves #10, azaz "legrosszindulatúbb"!
Talán csak az a problémájuk, hogy szinte minden kérdés alatt valami ocsmány, nőgyalázó megnyilvánulásod van ami kicsit se a kiskirályságodra vall. Tudod, olvastam egyszer az egyik szintén nagyon építő jellegű kommentedben hogy az exeiddel te micsoda úriember voltál de ők szemét módon mindig az expasival mentek kefélni. 😅 Tudod mit? Úgy kell neked. Ezt érdemled. Valszeg már akkor is egy beképzelt, önző senki voltál és az egyedüllét ezt még inkább felerősítette.
Könnyebb élet "mamahotelban". A párkapcsolat csak veszteséget termel, az égvilágon semmi haszna nincs. Úgy meg főleg, hogy nehezebb élettel is jár. No, thanks, nem vagyok a magam ellensége.
#12, tényleg, aki nem tud most az ingatlanlufi kellős közepén zsebbű' venni egy kecót, az életképtelen...
Te vagy az, Lézerjanika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!