Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye annak hogy pszichopata csajjal van dolgom?
Figyelt kérdés
Én nem a gyilkosos,elmebeteg csajra gondolok. Akik tudják mi ez a személyiségzavar de azért le írom hogyan ismerkedtem meg vele:Eléggé mélyponton voltam lelkileg és beléptem egy csoportba ahol lehet ismerkedni. Egy lány rám írt(18 éves) és elején szinte látszott rajta hogy nagyon értelmes,intelligens és gondoltam találkozzunk. Az a viselkedése megnyerő volt,kicsit túltolta a kedvességét és az együttérzését. Először nem hittem el hogy van egy ilyen lány. Aztán kezdtem észrevenni hogy egyre többet vagyok vele. Ő pedig törődött velem,túlértékelt és imádta hogy érdeklődöm felőle. Egyre többet foglalkozok vele. Mindig reagált a posztjaimra,mindig írt vagy 20 üzenetet,kicsit betegesen rám tapadt mondhatni. Hivogatott egyfolytába. Órákig mesélt saját magáról és én is. Ez eddig minden rendben. Csak hogy már túlságosan is sokat akart megtudni rólam. Rengeteget kérdezősködött,szinte mindig válaszolgatnom kellett neki. Hát mi baj lehet ha saját magamról tud. Aztán ahogy teltek a napok beleszerettem. Na ezt nem kellett volna. Utána elkezdett engem ócsárolni hogy én milyen idegesítő vagyok,meg hogy írjak kevesebbet. Majd hibáztatott engem mindig(persze mindig én vagyok a hibás mindenért ) hogy miattam változott meg. Pedig semmi olyasmit nem mondtam neki. Annyira elvette az energiámat hogy elfáradtam. A barátaimat hanyagolni kezdtem miatta mert annyira elfoglalta az életemet. Szinte nem tudtam szabadulni tőle. Érzelmileg tönkretett. Na szóval. Utána elkezdett egoistáskodni,ami furcsa volt nála mert eddig nem mutatta. Nagyon önimádó lett. Csak az a fontos neki amit ő akar. Amikor meg szóvá tettem hogyan viselkedik akkor dührohamot kapott hogy ne merészeljem ezt még egyszer felhozni. De nagyon durván. Azt hittem hogy nekem jön. Itt besokkaltam. Aztán mondtam neki hogy hagyjon békén. Ő meg azt mondta hogy soha nem fog békén hagyni. Észrevettem hogy ugyanazt csinálja mint az elején. Hogy fontos vagyok neki és stb. Na elhittem neki megint. Majd újra ignorált. Már az üzeneteimet se olvassa el. Vagy meg se nézi. Azt mondja mindig hogy nagyon idegesitő vagy meg nem érdekelsz. És mégis azt mondogatja hogy nagyon fontos vagyok neki. Ha írok neki gyakrabban tiltogat le. Egyszr nagyon dühös lettem rá emiatt és játszotta a sértődöttséget. Nem reagált arra hogy dühös lettem rá csak letiltott 1 napra. Majd feloldotta és úgy csinált mintza minden a legnagyobb rendben lenne. Ekkor lettem nagyon fáradt. Most már hiába írok neki nem olvassa el. Csak akkor ha már nem foglalkozom vele. Akkor kiborul,dühös lesz és engem fog hibáztatni. Nem tudok szabadulni tőle. Valaki segítség!2018. okt. 26. 08:11
1/7 anonim válasza:
100%+nárcisztikus a nőci, és tőled energiát nyer, mert szerintem masszívan ezo-zik is.
2/7 anonim válasza:
Miért nem tiltod le te a francba? Ne legyél már ekkora papucs.
3/7 anonim válasza:
Figyelj, ennek a töredéke is elég ahhoz, hogy azonnal tiltsak valakit.
Szerelem ide vagy oda, le kell tiltani (nem csak Messengeren, hanem magában a fb-ban, akkor nem láthat semmit rólad), telefonszámát feketelistára rakni, stb. Ha folytatja, rendőrség.
4/7 anonim válasza:
Semmilyen pszichopata dolog nincs benne.
Nárcisztikus a jó szó, valóban.
5/7 anonim válasza:
Nézd, most szenvedsz. Na már most el kell döntened, hogy meddig kívánsz még szenvedni. Mert ha az a vágyad, hogy sokáig akkor csak folytasd így. De ha nem akarsz akkor meg tiltás mindenhonnan, törlés az életedből. Ezt picit lehet megszenveded de aztán elkezdesz tisztán látni és rájössz mekkora volt a baj. Mert vele mindig ez lesz ami most. Persze ha dobod megint jön a jó kislány de csak addig amíg megfőz és onnantól megint játékszer, felmosórongy leszel. Ő szereti amikor függővé tesz magától és kínozhat. Amikor tudja, hogy szenvedsz miatta. Ez az állapot ami őt elégedetté teszi amikor kiszolgáltatott vagy kénye kedvére. És ilyenkor megmutatja, hogy nem érdekled, letilt stb. hogy szenvedj nélküle. Ha ez kell akkor rajta, de ha nem akkor vissza se nézz és ha keres jusson eszedbe mit csinál, hogyan viselkedik amikor lovon van.
6/7 anonim válasza:
Igen az, de egyszerűen csak tiltsd le mindenhonnan, szakítsd meg vele a kommunikációt, mert nem fogod tudni ezt megbeszélni vele.
7/7 A kérdező kommentje:
Tegnap letiltott egy időre. Este feloldott hogy elfelejtett feloldani. Majd megint ugyanolyan volt az elején és ismét jött a "nem érdekel" hozzá állás és az ignorálás. :/
2018. okt. 27. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!