Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy mozgássérült srác vagyok. Van olyan lány akit ez nem zavar és ettől függetlenül is megismerkedne ilyen vagy más jelenleg gyógyíthatatlan betegséggel élő sráccal? Mennyire működhet jól egy ilyen kapcsolat?
Szerintem ne add fel! Bar nekem van parom, de nem zavarna hogy mozgasserult valaki ha amugy a szemelyisege megfog.25N
Jarj el szorakozni tobbet es biztos talalkozunk fogsz olyannal akit nem zavar.
A negativ kommentekkel ne torodj, millio olyan pasi van aki testileg egeszseges de kozben meg lelkileg 0 !
Szia, enyhe mozgássérült vagyok, sose volt mozgássérült barátnőm és nem is szeretnék.
Úgy tartom egy kapcsolatba elég egy nyomorék is.
Ha az önbizalmadban nem lenne hiány akkor nem írnál ki ilyen kérdést. Add magad, és add meg az esélyt mindenkinek az ismerkedésre ne görcsölj rá hogy csak párkapcsolat legyen, az nagyon taszító!
Előbb utóbb biztos hogy találni fogsz lányokat akiknek tetszik a stílusod, jól érzi magát veled és nem fél bele vágni!
Keress olyan lányokat akik valamiért nem olyan kelendőek, esetleg ki vannak éhezve... Tudod, valakinek a csúnya lányokat is meg kell csinálni! Persze ezért most le fogtok pontozni, meg micsoda dolog ez, de így működik a világ, tapasztalat!
Szia!
Ha olyan a másik személyisége, akkor úgy se érdekel semmi. A másik meg az, hogyha úgy adódik hogy tolószékbe kényszerül a másik feled akkor nem dobod a szemetesbe, hacsak nem túl nagy a nyomás vagy eleve szar a kapcsolat. A párom is mozgássérült. ,,Próbálom támogatni", de nem megy mindig. Jó persze, felvágom neki a húst, mosok rá meg ilyen sz*rságok, de soha nem gondoltam volna, hogy egy mozgássérült fog engem támogatni lelkileg és én pedig képtelen vagyok fordítva. Részben úgy érzem hogy nincs rám szükség, mert ő nagyon erős személyiség. Néha nagyon szükségem lenne arra, hogy én támogassam lelkileg, ehelyett engem kell örökké támogatni és gyengének érzem magam. Nincs ami erősítsen -hogy én is azt érezzem támogatom- hogy én támogassam. Fura nem?
Sajnos, még egy egészséges emberrel is gusztustalanok a nők, nem írnak vissza, anyagiak, kocsi, jó külső, tökéletesség az ideál. Viszont ahogy megtudják hogy bajod van, szerintem nem tudják hova tenni a helyzetet, félnek más emberek véleményétől, vagy annyi ideig dumáltok és kedves vagy stb hogy nem tudnak elképzelni veled többet mint barátság, esetleg nem merik megmondani, megbántani. Egyébként van sok olyan nő, akit nem érdekel az ha valaki mozgássérült, főleg akit már vagy nagyon megaláztak előtte vagy baromi csúnya, de nem is kell feltétlenül csúnyának lenni hozzá. Működhet egy ilyen kapcsolat. Szerintem még úgy is, ahol két mozgássérült van. Nem feltétlenül csak egészséges és mozgássérült páros működhet, ennek is lehet hátulütője.
Fb-n van valami csoport is (mozgássérült barát és társkereső), valami ilyesmi a neve, erről nemrég hallottam. Tinder, Badoo. Élőben sem egyszerű. Ha van önbizalmad hozzá akkor bepróbálkozol, ha nincs vagy a helyzeted úgy alakítja akkor neten ismerkedsz. Semmi baj, előbb utóbb mindenki megtalálja a pont neki való párt. Egy mozgássérültnél (is) szerintem az önbizalom a lényeg, habár nem lehet azért könnyű. Valószínűleg én sem szerettem volna bele a barátomba ha nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!