Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, miért nem mernek a mozgássérült lányok ismerkedni ép férfival?
Nézd meg, hogy hány teljesen egészséges ember depressziós a párkeresés miatt, mert kicsi a melle, mert 168 centis férfi, mert nagy az orra, mert nem szőke, mert ronda stb stb. Pedig a 99% a valóságban teljesen átlagos.
És most gondold végig, hogy mi jatszodhat le valaki fejében aki eleve tudja, hogy nem mindig mindenben lesz a partnered (pl nem fog veled turazni menni), hogy esetleg segítségre szorul, hogy az emberek egy jó része nem fogadja el.
Múltkor olvastam egy cikkben, hogy egy faluba vakolat akartak beköltöztetni, és tiltakozás lett belőle. Nem feketéket, nem közveszélyes elmeállapotú embereket, hanem rosszul vagy egyáltalán nem látó magyar embereket...
Szerinted ha ilyen beteg a társadalom, akkor miért érzi úgy valaki, hogy mozgássérültként esélye sincs.
Én egyszer egy hallássérült lányt próbáltam megismerni, annyi látszott rajta, hogy hallókészüléke volt, de a haja nagyrészt eltakarta. Kedves volt, intelligens, gyönyörű, és nagyon zárkózott, mert egyszerűen nem hitte el, hogy tetszhet valakinek.
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Hozzátenném, hogy anno 7 évig volt alkar amputált párom, amit amikor megismerkedtünk, nem tudtam, de a második randin elárulta a lány.
Engem nem érdekelt, mert magát a lányt szerettem meg. Utána olyan iskolába jártam, ahova épek és mozgássérültek is jártak, úgyhogy úgy hozta a sors, hogy újra mozgássérült párom lett ezután és ott is magát az embert szerettem meg.
És most, harminc X évesen úgy látom, hogy minden további nélkül újra el tudnám képzelni, hogy mozgássérült, akár amputált párom legyen hosszú időre. (épp párt keresek)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!