Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én egy mozgássérült srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy mozgássérült srác vagyok. Van olyan lány akit ez nem zavar és ettől függetlenül is megismerkedne ilyen vagy más jelenleg gyógyíthatatlan betegséggel élő sráccal? Mennyire működhet jól egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés
Szerencsére az önbizalmammal egyáltalán nincs probléma, legalább is szerintem, de ettől még előrelépés nem igazán volt kapcsolatok terén, nyilván nekem a neten egyszerűbb az ismerkedés viszont bármit is próbáltam eddig eredmény továbbra sincs pedig több mint 2 éve keresek. Természetesen jó baráti viszonyt többször is sikerült kialakítsak, de ha arról lett volna szó hogy több legyen, barátságnál még sem akart senki többet. Így nem igazán tudom hogyan tovább. Szóval ezért is a kérdés hogy akad e még olyan akit ez egyáltalán nem zavar.

2018. okt. 25. 20:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%

Attól függ, mennyire akadályozza az életed. Van, aki fél lábbal és mankóval is végigmegy mondjuk egy Spartan versenyen.

[link]

2018. nov. 3. 13:53
 12/26 anonim ***** válasza:
91%

Én TRX-re járok, egy mozgássérült srác az edző.

A srác egyik lábával van komoly baj, de a felsőteste olyan izmos, hogy ejha.

Na ennek a srácnak a csaja szép is, meg egy sportos kis dög. Bárki elfogadná. A lány teljesen egészséges.

2018. nov. 10. 14:03
 13/26 anonim ***** válasza:
67%

Szégyen, hogy itt mennyi felületes, fasisztoid válaszoló van. Nagyon undorítóak vagytok semmi emberség sincs bennetek! Miért csak hasonló mozgássérültekhez lenne esélye? Ha egy lánynak nem a külső a minden, akkor simán belé szerethet. Már nem a középkorban élünk, hogy csak ugyanolyan rangbéli jöhet össze egymással.

Kérdező az lenne a legjobb, ha keresed továbbra is a párodat és próbálj nem ráfeszülni erre a témára. Sajnos sok a felszínes csitri mivel sajna van rájuk kereslet, ezt köszönd a férfi társaidnak, de gondolom te egy értelmes nőt keresel.

2019. jan. 11. 07:04
 14/26 anonim ***** válasza:
93%
#13 Nem hiszem, hogy olyan hatalmas probléma az, hogy egy ember nem akarja feladni életének fontos részeit. Szerintem ezt a kérdező is megérti.
2019. jan. 11. 12:06
 15/26 anonim ***** válasza:
61%

Szia! Kicsit régi a kérdés, de én most találtam meg.

Egyszer régen randiztam egy neked való lánnyal. Elvileg egészséges, bár akkoriban valami erős fejfájás gyötörte.

De amiért úgy gondolom neked való ő pont hogy inkább kihívást izgalmat látott volna benned, tipikusan a feje tetejéig pozitív és empátia nő.

Viszont mint nő nem volt nagy szám, teste még elment de a rövid semmilyen haja nagyon kiábrándító volt meg az egész nőietlen stílusa.

Viszont van bennem egy kérdés? Te milyen nőt szeretnél?

Vagy úgy vagy vele,hogy ami jön azzal kell megelégedni?.Ez esetben hol az a fene nagy önbizalom?

Másik dolog, mint egy egészséges embernek is írnám, sport.

Apukám buszvezetőként hordott régen bocsásokat (nem tudom jól írtam e). , Ott megismert egy balesetes srácot, egyszer találkoztam a sráccal, az felsőtest...férfi szemmel is komoly. Másik dolog ha valamilyen sportba kezdesz jobban észrevesznek a csajok is.

Különben a szexxel hogy állsz?

Képzeld az egyik társkeresőn van egy sorstársad. Első pár képén csak okosba van fotózva. Utána a tolószékkel.

A lányra tapadnak a pasik valószínűleg, ugyanis mindig túl népszerű..:)

2019. jan. 19. 20:39
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem volt egy srác párom, akinek a születésekor az egyik keze lebénult, nem is fejlődött rendesen, olyan volt neki, mintha egy kisgyerek keze lett volna. Számomra ez nem volt akadály, én amúgy is empatikusabb vagyok az átlagnál, a srácnak megtaláltam a belső szépségét, amibe beleszerettem. Sajnos ő érzelmileg uralkodó típus volt, folyton irányítani akart, mindenbe beleszólt, mikor- hova megyek, percre pontosan elszámoltatott. Valójában félt, hogy elhagyom, nem bízott magában a fogyatékossága miatt. Rengetegszer kértem, hogy ne telepedjen rám - nem hagyta abba, így végül elhagytam. Azóta sem volt kapcsolata.
2019. jan. 26. 17:22
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
#13 ja, nyilván van esélye, és gondolom már meg is történt rég, így ez a kérdés sem született meg, így nem születtek válaszok, ami felhábirodhattál volna. Ebből kifolyólag én sem válaszoltam neked, tehát nincs mire reagálnod.
2019. jan. 26. 17:35
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát az se mindegy hogy mit takar nálad az hogy mozgássérült. Mondjuk egy extrém eset pl. egy vegtagja sincs az nálam is kizaro ok lenne. De ismerek olyan fél lábú srácot akivel én szívesen osszejonnek. Csak ő észre se vesz. 😄
2019. febr. 12. 20:47
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem lehet akadály egy normális nőnél.
2019. febr. 12. 20:56
 20/26 anonim ***** válasza:
Azóta sikerült valami kérdező?
2019. febr. 12. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!