Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érvényesíteni a méretem az ismerkedésben?
Jesszus, téged aztán megáldottak. Nekem volt egyszer egy randim hasonló méretű sráccal, és a farka mérete kb 2 hónap után derült ki, amikor már nagyon kedveltem. De sajnos nekem egy ekkora méret már elképesztő fájdalmakat okoz, ha közben nem is, de az aktus után napokig fájok és görcsölök.
Úgyhogy az a kapcsolat konkrétan a nagy méret miatt élt 2,5 hónapot.
Szóval ez bazi kényes téma, de speciel én örültem volna ha ezt az elején tudom...De most én sem úgy kezdem az ismerkedést, hogy "Szia nagyon szimpatikus vagy, de egyébként mekkora a farkad?"
pl úgy, hogy azt mondod
az alábbi háromból kettő hazugság.
van egy kutyám
még sosem volt barátnőm
kicsi a farkam
és ezt követően mutatsz egy képet a kutyádról.. így a csaj tudni fogja, hogy még volt már csajod és a farkad sem kicsi
olyan csajt keresel akinek rengeteg barátnője,nagy baráti társasága van,nagy társasági életet él.
felcsíped és megdugod.
a csaj el fogja mondani mindenkinek,hogy nem csak nagy,de használni is tudod.
aztán lemész vele a barátai közé és láss csodát...az összes csaj a te társaságodat fogja keresni,meg veled akar majd beszélgetni.
ennyi az egész.
aztán kiválasztod közülük azt aki jobban megfelel mint a csalimadár.
ezt megcsinálod párszor és utána fog tudatosulni benned,hogy kb olyasmi hatalom birtoka vagy,mintha x men lennél.
Első randin előjössz ezzel a szöveggel:
- Bár tudom, hogy ez még csak az első randi, de úgy érzem el kell mondjak neked valamit, jobb, ha az elején már tudsz róla.
Kényes dologról lenne szó, ami eléggé intim.
Itt egy kicsit kivársz, úgy teszel, mintha feszélyezve lennél, hogy ne tűnj nagyképűnek a bejelentéskor.
Ha a nő bátorít, hogy csak nyugodtan mondjad, akkor folytatod.
Hogy is mondjam el, a helyzet az, hogy elég nagy mérettel áldott meg a természet.....
Kicsit kivársz...
Van olyan nő, aki ennek örült, de másoknak túl nagy volt.
Bocsi, hogy ezt így elmondtam neked, de így éreztem korrektnek, hogy még az elején tudjál róla.
Ha megkérdezi mekkora, elmondod a mèreted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!