Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Járnátok olyan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok olyan férfival, aki már szexelt egyszerre két nővel vagy ez kizáró ok lenne?

Figyelt kérdés

2018. okt. 23. 09:31
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
Ha jó pasi, akkor ez a szenvedélyesség és a nagy férfierő jele. Ha rossz pasi, akkor egy gerinctelen dög, fujj, nem kell.
2018. okt. 23. 09:38
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Sok közöm nincs hozzá hogy ki kivel és miért.. eleve a pasiknak ez ilyen nagy dolog hogy hármasban és két csajjal lehetőleg szóval még hátba is veregetnem hogy gratulálok hapsikam! 😃 Fontos hogy kielje magát mindenki mert különben az asszonyt fogjátok b*sztatni hogy legyen már egy harmadik fél.. ami nem esik ám jól nekünk. Mi inkább akkor vagyunk pajkosak ha szinglik vagyunk tehát mikor kapcsolatban megkérdezik hogy akkor hármas? Ki vagyunk akadva hogy nem vagyunk elegek a pasinak. Bár ha eléggé erős a kapcsolat és kell az újítás.. lehet van akinek belefér.🙂
2018. okt. 23. 09:40
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Miert lenne kizaro ok? Nem lehet rossz, ha ket novel is elbirt 😂
2018. okt. 23. 10:02
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Nekem volt 3-asba részem, többet sem kérek belőle. Exem és exem nővére volt a célegyed. Anno sokat beszélgettem srácokkal és mondták, hogy nekik már volt dolguk egyszerre 2-3 lánnyal is, és kicsit irigykedtem rájuk, hogy nekik volt részük ilyenbe.

Aztán végül exem hülye szokása volt az, hogy ha nálam volt, akkor hívta hozzám a nővérét is aki 2 évvel volt idősebb tőle. Talán ez is váltotta ki belőlem azt a kíváncsiságot, hogy milyen is lenne ha(?).

Megtörtént, de őszintén szólva nagyon megbántam. Úgy éreztem, hogy annak ellenére, hogy exem belem ment a dologba, úgy éreztem, hogy megcsaltam őt és lelkiismeret furdalásom volt hetekig.

De lényegében nem ezért mentünk szét, másfél évig voltunk együtt, ez kb fél éves kapcsolatnál történt.

Bár a végén azt mondta, hogy megcsaltam, pedig benne volt.

2018. okt. 23. 10:05
 5/10 anonim ***** válasza:
nem.
2018. okt. 23. 10:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

4-es válaszoló!

Miért hirdeted állandóan, hogy felnőtt férfiként sikerült behálóznod egy 14 éves általános iskolás, tapasztalatlan tinilányt, hogy vegyétek be a 16 éves nővérét? Nem gondolod, hogy aberrált dolog, hogy folyton leírogatod itt a sztoridat, és büszkén meséled, mintha erény lenne, hogy összejöttél egy olyan naiv lánnyal, szinte még gyerekkel, aki mentálisan instabil volt, mert korán elveszítette az édesanyját, a távolságtartó apja nevelte őket egyedül, és ezt te felnőtt férfiként kihasználtad? Ha ilyen gusztustalan ember vagy, legalább ne írnád le itt minden egyes kérdéshez, aminél éppen témába vág.

2018. okt. 23. 10:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer kipróbálta még régebben, az belefér, de ha rendszeres igénye, azt nem tudom összeegyeztetni az értékrendemmel.
2018. okt. 23. 13:22
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Dehogy kizáró ok. Hívom egy barátnőmet is.
2018. okt. 23. 13:35
 9/10 he84 ***** válasza:
Hát én nagy eséllyel nem, mert az azt jelentené, hogy bármikor kapható egyszerre 2 nővel újra hármasban és ennek tudata gyakran zavarna, idegessé tenne. Akár én lennék a hármasban, akár rajtam kívül 2 másik nővel.
2018. okt. 23. 14:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Én járnék vele, ha nem varja el újra, hogy része legyen benne.
2018. okt. 23. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!