Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok olyan férfival, aki már szexelt egyszerre két nővel vagy ez kizáró ok lenne?
Nekem volt 3-asba részem, többet sem kérek belőle. Exem és exem nővére volt a célegyed. Anno sokat beszélgettem srácokkal és mondták, hogy nekik már volt dolguk egyszerre 2-3 lánnyal is, és kicsit irigykedtem rájuk, hogy nekik volt részük ilyenbe.
Aztán végül exem hülye szokása volt az, hogy ha nálam volt, akkor hívta hozzám a nővérét is aki 2 évvel volt idősebb tőle. Talán ez is váltotta ki belőlem azt a kíváncsiságot, hogy milyen is lenne ha(?).
Megtörtént, de őszintén szólva nagyon megbántam. Úgy éreztem, hogy annak ellenére, hogy exem belem ment a dologba, úgy éreztem, hogy megcsaltam őt és lelkiismeret furdalásom volt hetekig.
De lényegében nem ezért mentünk szét, másfél évig voltunk együtt, ez kb fél éves kapcsolatnál történt.
Bár a végén azt mondta, hogy megcsaltam, pedig benne volt.
4-es válaszoló!
Miért hirdeted állandóan, hogy felnőtt férfiként sikerült behálóznod egy 14 éves általános iskolás, tapasztalatlan tinilányt, hogy vegyétek be a 16 éves nővérét? Nem gondolod, hogy aberrált dolog, hogy folyton leírogatod itt a sztoridat, és büszkén meséled, mintha erény lenne, hogy összejöttél egy olyan naiv lánnyal, szinte még gyerekkel, aki mentálisan instabil volt, mert korán elveszítette az édesanyját, a távolságtartó apja nevelte őket egyedül, és ezt te felnőtt férfiként kihasználtad? Ha ilyen gusztustalan ember vagy, legalább ne írnád le itt minden egyes kérdéshez, aminél éppen témába vág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!