Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ártatlannak tűnő lány 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ártatlannak tűnő lány 3 férfival van egyszerre?

Figyelt kérdés

Egy kollégiumi emeleten lakok egy kedves és ártatlannak kinéző lánnyal. Nem öltözködik kihívóan, értelmesen lehet vele beszélgetni és bizalmat sugároz magából. Nem topmodell a teste.

Jó ideje figyelem őt és észre vettem hogy 3 srác rendeszeresen jár hozzá vagy velük találkozik (látom ahogy várják a bejáratnál). Nem szexkapcsolatok mert sok időt tölt mindegyikkel és ölelgeti őket. Emellett a srácok is nagyon törödően védelmezően viselkednek. Tuti h nem tudnak egymásról a srácok, mert hallottam véletlen egy beszélgetést: Éppen kísérte ki az egyiket és kérdezte a srác mit csinál délután. A lány azt felelte h tanul vizsgákra. Viszont 1 óra múlva már másik srácot ölelgette.

Számomra megdöbbentő hogy épp ő veri át a srácokat simán. Ki nem nézném belőle. Ti tapasztaltatok hasonlót? Sokáig azt hittem h a ribizlinek kinéző lányok nem hűségesek, tévedtem..

2018. jan. 23. 14:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%

De kit érdekel?

Mit foglalkozol vele?

2018. jan. 23. 14:18
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
Elég gyakran.
2018. jan. 23. 14:19
 3/21 anonim ***** válasza:
76%
Számomra inkább az a döbbenetes, hogy másokat figyelsz ki. Ahelyett, hogy a saját életeddel foglalkoznál. Olyan vagy, mint falusi öregnénik, akik csak leskelődnek és kibeszélnek mindenkit :D Mi közöd van ahhoz, hogy az a lány mit csinál? Talán elszámolással tartozik neked?
2018. jan. 23. 14:20
 4/21 anonim ***** válasza:
78%

Hát Istenkém, nem tudott szegény még választani?

(csak vicceltem.. nyilván gáz, de ha nem a te barátnőd, akkor semmi közöd hozzá...)

2018. jan. 23. 14:21
 5/21 anonim ***** válasza:
90%
Te FELTEKENY VAGY? Vagy IRIGYLED? Miert foglalkozol vele? Ez csakis az o dolga!
2018. jan. 23. 14:22
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
„Színház az egész világ és színész benne minden ember.”
2018. jan. 23. 14:23
 7/21 anonim ***** válasza:
85%
Igen, volt hasonló, 4 sráccal kavart egyszerre. De más is volt. Szerintem ez pont hogy valami önbizalomhiánnyal, döntésképtelenséggel, megfelelési vággyal, ilyesmi problémával függ össze.
2018. jan. 23. 14:24
 8/21 A kérdező kommentje:
A helyzetről mondjatok véleményt ne arról h figyelem őt.
2018. jan. 23. 14:25
 9/21 anonim ***** válasza:
62%
Ribik mindig is voltak és lesznek is. De ilyesmit pasik közül is sokan csinálnak, csak nem őket figyeled. Ilyen emberekkel minek foglalkozol? Gondolom tetszik a lány..hát, felejtsd el kapcsolatra ezek után.
2018. jan. 23. 14:35
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

De most mit lehet mondani erről a helyzetről?

Semmi extra nincs benne, van egy kis viszketegnunijú csaj, aki kúrálgatja magát három kanival. Azt ennyi

2018. jan. 23. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!