Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány szerintetek társfüggő, vagy szerelemfüggő?
a társfüggőség azt jelenti, mikor valaki egyetlen emberhez (a társához) ragaszkodik, és sok mindent eltűr, szakítani semmiképp nem akar, mert függ a társától, attól a bizonyos embertől, akivel él.
ezzel szemben a kapcsolatfüggő esetében nem az éppen aktuális társ a lényeges, hanem maga a párkapcsolat, hogy kapcsolatban éljen, és szinte mindegy kivel, csak ne legyen egyedül.
ők azok, akik gondolkodás nélkül ugranak bele egyik kapcsolatból a másikba, és sosem tartanak szünetet kettő között, max. pár napot vagy hetet.
ez a lány nem társfüggő, hanem kapcsolatfüggő.
és a párhuzamos viszonyok arról árulkodnak, hogy nincs ellenére a promiszkuitás, szabados a nemi élete, könnyen veszi az érzelmeket.
valamiféle gyerekkori sérülés lehet mögötte, szeretetéhség, rossz kötődési minták a szülőkhöz.
én a helyedben elkerülném.
veled is megtenné, h. megcsal.
1.-es vagyok
én ilyet pasiban láttam, merthogy csaj vagyok.
de nekem csapta a párja háta mögött egy ilyen kapcs.függő görény a szelet.
amíg nem mondtam neki, hogy figyelj,randizhatunk, ha lezártad, de ezt a nőd háta mögött nem kéne csinálni, szóval egész addig nem éreztem, hogy bármiben is zavarná, hogy párja van.
nagyon veszélyes az ilyen, és nekem komoly sebeket okozott.
pszichológushoz kellett mennem, annyira kikészültem.
merthogy kiderült időközben, h. szar a kapcsolata, amiből menekült volna, de mivel kapcs.függő én is egy ilyen pótlék voltam neki.
abba nem gondolt bele, hogy mennyit árt ezzel.
szóval kerüld el, ez a legjobb, amit tehetsz.
az ilyen emberek érzelmi paraziták, felfalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!