Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez a lány szerintetek társfügg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lány szerintetek társfüggő, vagy szerelemfüggő?

Figyelt kérdés
Megtetszett a húgom egyik gyermekkori barátnője,csak az informálódásaim során eléggé elbizonytalanodtam és inkább nem is ismerkedek vele. Ő 30 éves és 15 éves kora óta átmenet nélkül vannak kapcsolatai.(4 komoly kapcsolat amik évekig tartottak, és közben kb 10 akikkel a barátja közben összejött és valakivel évekig együtt volt azaz évekig volt párhuzamos kapcsolata,valakivel hónapokig,valakivel csak párszor lefeküdt,az újabb barátai is ezek közül kerültek ki.)Kár érte,hogy ilyen mert egyébként egy szép vidám lány,de így nem merek vele kezdeni.
2018. jan. 10. 04:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

a társfüggőség azt jelenti, mikor valaki egyetlen emberhez (a társához) ragaszkodik, és sok mindent eltűr, szakítani semmiképp nem akar, mert függ a társától, attól a bizonyos embertől, akivel él.

ezzel szemben a kapcsolatfüggő esetében nem az éppen aktuális társ a lényeges, hanem maga a párkapcsolat, hogy kapcsolatban éljen, és szinte mindegy kivel, csak ne legyen egyedül.

ők azok, akik gondolkodás nélkül ugranak bele egyik kapcsolatból a másikba, és sosem tartanak szünetet kettő között, max. pár napot vagy hetet.

ez a lány nem társfüggő, hanem kapcsolatfüggő.

és a párhuzamos viszonyok arról árulkodnak, hogy nincs ellenére a promiszkuitás, szabados a nemi élete, könnyen veszi az érzelmeket.

valamiféle gyerekkori sérülés lehet mögötte, szeretetéhség, rossz kötődési minták a szülőkhöz.

én a helyedben elkerülném.

veled is megtenné, h. megcsal.

2018. jan. 10. 04:39
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Jó hülye vagy. Tetszik, de keresed benne a problémát. Ennél nagyobb bajod ne legyen vele mint csak ezek.
2018. jan. 10. 07:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatfüggő. Az ilyen emberek engem is taszítanak, olyan érzésem van tőlük, hogy nem konkrétan én kellek nekik, csak valaki.
2018. jan. 10. 07:55
 4/6 A kérdező kommentje:
2-es ez szerinted nem komoly probléma? Együtt van velem egy nő és ha megun vagy vagy adódik egy lehetősége simán összefekszik valakivel amíg hivatalosan velem van és csak akkor dob ki ha már biztos a másikban,és közbe lehet eltelik 1 év amíg mindkettő megvan.(amit az előéletében már nem 1 ilyen eset volt). Nem akarom elhinni,hogy minden nő ilyen.
2018. jan. 10. 08:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

1.-es vagyok

én ilyet pasiban láttam, merthogy csaj vagyok.

de nekem csapta a párja háta mögött egy ilyen kapcs.függő görény a szelet.

amíg nem mondtam neki, hogy figyelj,randizhatunk, ha lezártad, de ezt a nőd háta mögött nem kéne csinálni, szóval egész addig nem éreztem, hogy bármiben is zavarná, hogy párja van.

nagyon veszélyes az ilyen, és nekem komoly sebeket okozott.

pszichológushoz kellett mennem, annyira kikészültem.

merthogy kiderült időközben, h. szar a kapcsolata, amiből menekült volna, de mivel kapcs.függő én is egy ilyen pótlék voltam neki.

abba nem gondolt bele, hogy mennyit árt ezzel.

szóval kerüld el, ez a legjobb, amit tehetsz.

az ilyen emberek érzelmi paraziták, felfalnak.

2018. jan. 10. 08:16
 6/6 anonim ***** válasza:
ha megtetszett akkor egy éjszakára szerezed meg, azt ennyi
2018. jan. 23. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!