Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek tényleg probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg probléma, ha egy nagyon jó lány barátom azért akarja velem megszakítani a barátságot, mert neki csak a párja kell? (Én fiú vagyok)

Figyelt kérdés
Már egy éve ismerjük egymást, és ugyan a távolság miatt egyszer találkoztunk csak, viszont majdnem minden nap tartottuk a kapcsolatot neten, és annyira örültem, mert soha nem volt olyan ember az életemben, akivel ennyi közös pont volt. Most nagyon rossz érzés, hogy el akar távolodni tőlem.

2018. jan. 5. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Pont hasonló helyzetben vagyok, csak azzal a különbséggel, hogy én akarok távolodni tőle, sajnos nálam már többet jelent mint barát, de ő nem akar barátságnál többet. Meg megértettem, de akkor sem közönbös számomra, minden lehető dolgot megtettem hogy elfejetsem, viszont sikertelenül. Ezért határoztam el, hogy hanyagolom az illetőt.

Szóval lehet nem közönbös a csajszi sem irántad csak érzelmei miatt akar távolodni ami érthető. Hagyd őt, hidd el neki is elég sz@r érzés, tudom.

2018. jan. 5. 22:14
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem, ő a párját szereti nagyon, én egyáltalán nem tetszem neki.

Sajnálom, igazából én is inkább a te helyzetedben lennék, mert nagyon tetszik ez a lány, de valahogy nálam megrekedt ez a dolog, mert tudom, hogy barátja van és én amúgy sem tetszem neki. De barátként nagyon szeretem, pont ez az, hogy nagyon ritka az ilyen jó barátság, ahol ennyire megvan az összhang.

2018. jan. 5. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Mikor fogjátok már fel, hogy férfi és nő között nincs barátság?
2018. jan. 5. 23:13
 4/8 anonim ***** válasza:
48%

Lehet, hogy a barátja féltékeny rád.

Akkor viszont nem irigylem a lányt.

2018. jan. 6. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a lány érzi, hogy többet akarsz és inkább meg akarja előzni a kavarodást. Vagy a barátja világosította fel, aki volt már abban a helyzetben, mint te, ezért felismeri a jeleket és tudja mi zajlik a háttérben. Én sem hiszek a férfi-nő barátságban, sem a kivételre való hivatkozásban, mielőtt valaki rázendítene.

Sajnálom amúgy, tudom, hogy rossz érzés. Ha még egyszer találsz egy ilyen lányt (tudom most úgy érzed nem fogsz, de fogsz) tégy meg mindent azért, hogy te légy a befutó! Ezt a "mi csak barátok vagyunk" dumát meg jobb, ha elfelejted, mert akkor ugyanez fog történni. Nem tudom hány éves vagy, de ahogy egyre többször fogsz fiú helyett férfiként hivatkozni magadra úgy fognak kikopni az életedből a posztkamasz szokások és viszonyrendszerek.

Nem akartalak kioktatni, csak én is átéltem ezt az átmeneti korszakot és tudom, hogy mennyire keserves.

2018. jan. 6. 21:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, ez mind igaz amit írtatok.

Nekem nagyon tetszik ez a lány, de ő nem akart tőlem semmit, persze amikor még nem volt párja. Aztán lett neki, velem azt mondta, barátok maradunk, de tudja, hogy tetszik nekem most is.

És igen, féltékeny a barátja, de szerintem egy életre szóló barátot nem éri meg feladni egy kapcsolatért, ráadásul az ő kapcsolatuk nem is túl jó.

2018. jan. 7. 19:43
 7/8 anonim ***** válasza:
62%

Édes fiam, te nem érted a saját mondataidat. Az első mondatod üti a másodikat.

Ti nem vagytok barátok, ezt fogd fel. Bele vagy zúgva, mint vak ló a szakadékba, ez a legyünk barátok duma csak azért kell, hogy büntetlenül a közelében maradhass. Ha kidobnak az ajtón, bemászol az ablakon, ez erről szól. A magadfajták miatt nincs hitele ennek az egész férfi-nő barátságnak.

Ha van benned tartás, akkor nem kínzod magad ezzel a kapcsolattal, legközelebb pedig nem fogsz egy évig nyálat csorgatni, hanem tököt növesztesz és lépsz. A másik srác az biztos nem hazudta egy pillanatig sem magának, hogy ők csak barátok... És ő nem féltékeny, hanem normális. Minden normális ember védi a párját a riválisoktól. Ez nem valami sötét összeesküvés, hanem maga az élet.

Ha bármikor kétségeid támadnak az élet normális menetét illetően gondolj a szüleidre: apád elengedné anyádat kettesben egy férfival, akiről tudja, hogy megőrül anyádért? Ugye, hogy nem? És ugye apádról sem azt gondolnád, hogy valami korlátozó, féltékeny fúria, hanem hogy ez az alap?

2018. jan. 7. 20:36
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát ez nem talált. Oké, hogy tetszik, de ettől még miért ne működhetne barátság, 1 évig bármi probléma nélkül, 1x szakítottak majdnem miattam, mert a párja túlreagálta, pedig semmi oka nem lett volna rá.

Én nem akarok vele összejönni, legyenek boldogok, azért lettünk barátok, mert a személyiségünk viszont nagyon hasonló és sokmindenről tudtunk beszélni.

"A másik srác az biztos nem hazudta egy pillanatig sem magának, hogy ők csak barátok"

Ezt a mondatot meg nem igazán értem, a másik srác összejött vele, mert nála kölcsönös volt a vonzalom, miért hazudna magának, hogy csak barátok. Az ő kapcsolatuk a kezdetektől fogva szerelem volt.

2018. jan. 8. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!