Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ártatlannak tűnő lány 3 férfival van egyszerre?
Egy kollégiumi emeleten lakok egy kedves és ártatlannak kinéző lánnyal. Nem öltözködik kihívóan, értelmesen lehet vele beszélgetni és bizalmat sugároz magából. Nem topmodell a teste.
Jó ideje figyelem őt és észre vettem hogy 3 srác rendeszeresen jár hozzá vagy velük találkozik (látom ahogy várják a bejáratnál). Nem szexkapcsolatok mert sok időt tölt mindegyikkel és ölelgeti őket. Emellett a srácok is nagyon törödően védelmezően viselkednek. Tuti h nem tudnak egymásról a srácok, mert hallottam véletlen egy beszélgetést: Éppen kísérte ki az egyiket és kérdezte a srác mit csinál délután. A lány azt felelte h tanul vizsgákra. Viszont 1 óra múlva már másik srácot ölelgette.
Számomra megdöbbentő hogy épp ő veri át a srácokat simán. Ki nem nézném belőle. Ti tapasztaltatok hasonlót? Sokáig azt hittem h a ribizlinek kinéző lányok nem hűségesek, tévedtem..
Az a durva, ha ezzel kapcsolatban a csaj tett volna fel kérdést, akkor mindenki jönne, hogy mekkora r.banc, csaló, húzza le magát a wc-n.
De mivel te kérdezted, most téged kell szidni:D ki érti ezt!
Én még nem tapasztaltam (figyeltem ki:D) ilyet. De hallottam már pletykákat a szendekislányismerőseimről, hogy miket csinánltak. Meg a nem szendékről is. Úgyhoy a ribizlinek kinéző lányok attól még csinálhatnak ilyet.
Én biztos szólnék annak a srácnak amelyik egy kicsit is bejönne, hogy te figyi má a Gizi akkora ringgyyóóó, mint a ház.
A hűség meg döntés kérdése, nem szendeség :)
A helyzethez az is hozzatartozik hogy te figyeled őt......de minek!.....
Egyebkent meg azt hiszen ez egy igazi kettős mérce,mert ha egy hapsi csinalna ezt akkor ő lenne a falu bikaja hogy mekkora ász hogy 3 csajt is kurogat.....persze ha egy nő kurelteti magat 3 gádzsóval az már mindjárt gáz,meg téged megdöbbent stb stb........javasolnam amugy hogy foglalkozz a sajat dolgoddal!
Nem szeretnek tul naivnak tünni, de egyaltalan nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.
Es, ha megis, akkor sincs közöd hozza! Lehet, imadja, amikor csordulasig megtöltve, bizsergö erzessel a laba között szeret elaludni azzal az erzessel, hogy annyi szenvedelyes elmenyben volt resze aznap, amit egyvalaki nem tudna nyujtani neki. Es boldog! Na es? Ha tenyleg ilyen, akkor ahhoz egy konkret öltözködesi vagy viselkedesi stilus illik? Lehet, hogy neki aztan tenyleg nincs szüksege arra, hogy önbizalmat a sovargo tekintetekre alapozza, amit kirivo öltözekenek köszönhet.
Inkabb te is keress valami mas elfoglaltsagot, ami elteriti a gondolataidat...
Valószínűleg csak három szárazbarát.
Amúgy meg lefosom.
Csendes tóban lakik a béka!
Lány kollégiumban laktam, párszáz lányt megismertem öt év alatt, de valahogy soha nem a csinibabákkal volt gond. Mindig a kis penészvirágok aljasultak le, próbálták letörni egymás és a környezetükben lévők önértékelését, rendszeresen keresték az egotuningot, próbálkoztak be más pasijánál, meg terjesztettek pletykákat.
Ennyit az amcsi gonosz pompomlány sztereotípiáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!