Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járnátok olyan nővel, aki már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan nővel, aki már szexelt egyszerre két férfival vagy ez kizáró ok lenne?

Figyelt kérdés

2018. okt. 23. 08:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%
Valószínű igen, csak az elején elvégeznék vele egy rituálét, amivel ezt a dolgot semlegesítem.
2018. okt. 23. 08:50
 2/19 anonim ***** válasza:
6%
Nem lenne kizáró ok.
2018. okt. 23. 08:58
 3/19 anonim ***** válasza:
6%
Egyáltalán nem lenne ez kizáró ok.
2018. okt. 23. 08:58
 4/19 anonim ***** válasza:
33%
Igen, mert ezt nyilván nem tudnám róla. Egyébként igen nagy ringyóságra utal.
2018. okt. 23. 09:16
 5/19 anonim ***** válasza:
25%

Nyugi, az itteni szűzpasik járnának még akkor is, ha egy teljes karavánszeráj (tevékkel együtt) átment egy nőn, csak hogy puncit kaphassanak.

Nekem nem tetszene az ilyesmi. Ha épp szingli volt stb. nem ítélem el, de ha párkapcsolatban hozott még egy férfit az ágyába, akkor kuka. Én nem szívesen osztozkodom.

2018. okt. 23. 09:37
 6/19 anonim ***** válasza:
12%
A francnak se kéne egy ilyen céda. A digitális kor előnye hogy előbb utóbb kiderül az ilyen :)
2018. okt. 23. 09:47
 7/19 anonim ***** válasza:
40%

Jártam így. A szeretőm volt. Amikor elmondta, nem esett jól, de azt mondtam magamban, hogy előttem történt, ha engem ismert volna, sose kellett volna neki más, és eltemettem a dolgot. Csakhogy jó 6-8 év múlva, amikor már kiszerettem belőle, egy kisebb veszekedésnél előhoztam, mint érvet, és akkor egyszerűen letagadta: azt mondta, hogy ilyen sose volt. Amikor emlékeztettem a körülményekre, amelyeket olyan plasztikusan mesélt el, akkor végül azt mondta, hogy csak kitalálta, hogy engem féltékennyé tegyen. Attól fogva minden elromlott, és már mint szexkapcsolat sem működött rendesen. Végül szakítottam vele.

Igazából sose bocsájtottam meg neki a két férfit, hiába mondta, hogy "de hiszen a pasiknak is az a legnagyobb álmuk, hogy két nővel legyenek". Talán igaz, hogy álmodoztam róla fiatal koromban, de azt hiszem, sose tudtam volna megvalósítani, szerintem nem állt volna föl a farkam a szokatlan helyzet miatt.

A többi "elődöm" miatt sose éreztem ilyet, csak a hármas zavart. Nálam ez egyfajta érzelmi eldurvulást jelent.

2018. okt. 23. 10:05
 8/19 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, elképzelném a képet, ahogy épp két kan heggeszti és a jobbik esetben csak egymás után nem pedig egyszerre.... hát kössz nem, kihagynám , illetve ugyanez igaz arra amikor valaki volt vagy 30 csávóval. Ha nem tudnám, mert nyilván nincs a homlokára írva senkinek addig nem fájna, de egyszer úgyis kiderülne, és utána nem tudnék úgy nézni rá.
2018. okt. 23. 10:29
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Kizárt dolog.
2018. okt. 23. 10:34
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem zavarna, ha akkor bevennénk a barátnőjét is :)
2018. okt. 23. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!