Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális pasit találni neten?
7-es betalált!
Bizony bárhol lehet találni, csak te átnézel rajta. Én mindig is komolyat akartam, és több ismerősöm is, akik ha meg is találták a nőt, majdnem feladták.
De csak szexkapcsolat sikerült, és többségében a nő döntése volt hogy így legyen, a maradéknál meg egyetértés.
Bár én nem vagyok normális, mert bár szeretni akarok egy nőt, aki viszont szeret, és örömet okozni neki, azt mondják jóképű vagyok és egész jól is nézek ki, van jó munkám, fizetésem, humorom, tudományos érdeklődésem, hobbijaim (pl motor), kedves vagyok, aki meghallgatja az embereket, és az alsó méreteim is igen jók, és az állóképességem is (nők, és centik, idő alapján ;) )
DE nem akarok menő bőrüléses autót, amivel játszhatom a menőgyereket, sem arany hatású bazi kínai órát, sem ármáni meg verszácse boss ruhákat, nem arcoskodok, nem "bulizok", nem adom elő az alfahímet, ezért már csak barát, és/vagy dugópajtinak vagyok jó, akinek elmondhatja a nő, hogy milyen szemét a pasija, vagy akivel ismerkedik, és hogy megjátszotta neki magát...
Hát figyelj, békés megye azért nem a legsűrűbben lakott könyék, nyilván nem a netes ismerkedés a legjobb szerintem. Lányoknak meg igazából élőben is ugyanolyan könnyű. Na de oké vegyük figyelembe, hogy vannak a kevésbé népszerű lányok, nekik kicsit nehezebb, de nem nehéz nekik se. Az már más, hogy ha most mondok egy hülyeséget , egy viziló keresi a szőkeherceget eset áll fenn, mert azért csodát ne várjunk.
Az én tapasztalatom szerint a lányok neten átnéznek a másikon. Mondom az én példámat, 28 éves vagyok , tinderen próbálkoznék én is , előző barátnőmmel is ott ismerkedtem meg , már nem vagyunk együtt.... szóval nem mondhatjátok, hogy reménytelen vagyok, higyjétek el, azon se hisztiztem soha, hogy a nők csak a pénzre mennek, meg a jóképűekre meg mit tudom én mire ... nem vagyok milliárdos , de azért jobban keresek mint az emberek nagyon nagy része Magyarországon , hamarosan beköltözök a lakásomba is , amit nem anyu apu vett meg nekem , ezt magamnak köszönhetem, vannak céljaim , bár tény, hogy nem vagyok az a selyemfiú alkat, de külsőre az átlagba beleférek simán. Mégis a lányok kb átnéznek rajtam amit egyébként már megszoktam, ezért nézek át én is a többségen. A kérdéshez visszatérve , ne hidd, hogy egyedül vagy a problémáddal, és lányként ezerszer könnyebb dolgod van mint férfiként, ez bizonyított tény, az, hogy mik az elvárásaid már a te problémád a saját dolgod nehezíted meg ha irreálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!