Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lesz a jövő év vesszőparipája?
2016 - vékony srácok - kigyúrt srácok
2017 - alacsony srácok / magas srácok
2018 - férfitöbblet
De az "alfák" szót egyre gyakrabban hallom. Lehet hogy ez a 2019-es sláger előszele?
Gazdasági hatásokra lehet előhúzzák, a "nem tudok elköltözni otthonról, mert nincs rá pénzem, ezért nem kellek a nőknek", "nem kellek a nőknek, mert nem egyedül lakom az albérletben", esetleg "a nők nem akarnak belefizetni a közös lakásba, csak bele akarnak ülni a jóba", vagy "a lenéznek mert anyámmal lakom" vonalat. Ezeket mind ki tudják magyarázni, a gazdasági helyzetre hivatkozva.
Az "alfák" már régen köztünk vannak, régen voltak mellette "béták" is, de ők valószínűleg kihaltak, több görög betűt pedig nem várhatunk el az alfázóktól.
(Az alfa egyébként olyan, mint Soros, sőt, valószínűleg Soros egy alfa.)
Én arra tippelnék h a migránsok.
Ja nyilván az átlag magyar nőnek a nincstelen, nyelvet nem beszélő, kecskepásztorok jönnek be.
Minden bizonnyal XD
1. Nem volt témája a földrajzóráinknak.
2. Nem azt mondtam hogy ezek a fogalmak nem léteznek, arra vagyok kiváncsi, hogy mely kifejezéseket akarjál majd használni a leggyakrabban.
3. Az általad leírt számok túlzóak.
Tyűhaaa Kérdező, ez ám a hihetetlen dömdödömi magasságokba szárnyaló komplex érvrendszer! Totálisan megcáfoltál, minden elismerésem!
IQ-teszten voltál már? Hány ujjadon számoltad meg az eredményt?
"97-ben még csak 3% volt, azóta viszont a sokszorosa lett. "
Vadbaromság.
"Vadbaromság."
Akarsz fogadni? Mennyid van rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!