Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TTP80 kérdése:

Senkinek nincs ideje?

Figyelt kérdés
Egyre nehezebben tudok összehozni személyes találkozót, mert a másik félnek nincs ideje. Mindig valami közbejön, mindig van valami kifogás...így el is ment a kedvem az egésztől...38F
2018. okt. 21. 20:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
"Mindig valami közbejön, mindig van valami kifogás." - nem akarnak találkozni, nem is lenne sok értelme.
2018. okt. 21. 20:30
 2/13 anonim válasza:
100%
Igen. Manapság mindenki fontos ember, semmire nem érnek rá, épp csak folyamatosan zöld a messenger a telefonjukon, arra mindig van idő. 😏
2018. okt. 21. 20:30
 3/13 anonim ***** válasza:

Ne add fel, aki igazán meg akar ismerni, az fog rád időt szakítani a teendői mellett is.

Neten ismerkedsz egyébként?

2018. okt. 21. 20:46
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez egy sima lekoptatas se tobb se kevesebb
2018. okt. 21. 20:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Mindenkinek arra van, amire időt akar szakítani.
2018. okt. 21. 21:17
 6/13 A kérdező kommentje:

"Neten ismerkedsz egyébként?"

Igen ott...apró faluban élek és kevés a szabadidőm. Hiányzik egy olyan lehetőség, ahol lehetne ismerkedni személyesen. Pár éve indult tánctanfolyam a közeli nagyobb városban, oda eljártam, jól is éreztem magam, de sajnos szép lassan megfogyatkozott a csoport, így nem lett folytatása.

2018. okt. 22. 05:26
 7/13 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Ha ennyire korlátozottak a lehetőségek, akkor messzebbre kell menni, hogy társasághoz juss, próbálj meg többször kimenni a saját köreidből, esetleg kiránduló csoportokhoz csatlakozni, de a tánc is jó ötlet, ahogy írtad. Mindenesetre ne add fel, és a netes ismerkedés maradjon az utolsó eszköz a személytelensége miatt.
2018. okt. 22. 09:23
 8/13 anonim ***** válasza:
38F... Szerintem itt kezdődnek a gondok.
2018. okt. 22. 09:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Miért lenne gond, hogy 38 éves?
2018. okt. 22. 09:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Menj messzebbre ! Ha amúgy nem nézel ki szarul akkor lesz kapás.
2018. okt. 22. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!