Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi van manapság a nőkkel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van manapság a nőkkel? Miért ilyen bolondok? 28f

Figyelt kérdés

3 évvel ezelőtt megismertem egy korombeli lányt. Mivel barátja volt, nem kezdtem el rá nyomulni, viszont egy nagyon bizalmas munkahelyi kapcsolatot építettünk ki. Én voltam a közvetlen felettese, ő egy kisebb csoportot irányított. Amikor beszélgettünk, mindig az 5-6 éve tartó párkapcsolatáról beszélt, az élettársáról, meg h mit csináltak előző nap, vagy a hétvégén. Ezek a beszélgetések csak megerősítettek abban, h nem szabad egy ennyire boldog nőre rányomulnom. 1 év 4 hónapig dolgoztunk együtt. Én kiléptem a cégtől, s később ő is máshol talált jobban fizető állást. A kapcsolatunk is megszakadt.

Aztán a sors úgy hozta, h múlt hétvégén egy házibuliban összefutottunk durván másfél év után a legutolsó találkozásunk óta. Az egyik rendkívül szimpatikus barátnőjével volt jelen, aki házas, és vele beszélgettem másfél-két órát. Elárulta, h évekkel ezelőtt hónapokig teljesen odáig volt értem a barátnője, és miért nem hívtam el randira, amíg majdnem másfél évig együtt dolgoztunk. Csakhogy nekem ez idő alatt, azaz majdnem másfél évig azt sugallta, meg azt mutatta a lány, h boldog párkapcsolatban él. Miért is kellett volna rányomulnom egy olyan nőre, aki mindig a pasijáról mesél boldogan, meg mindig a hétvégi programjukról számol be.

Normális embernek tartom magam és evidens, h ilyen szituációban nem kezdek el hajtani egy nőre, ha az párkapcsolatban él.

Meg egyáltalán honnan kellett volna tudnom, amikor soha semmi jelét nem adta?

2018. okt. 20. 21:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%

Nem, nem, nem, te teljesen jól csináltál mindent. Legalábbis szerintem biztosan. Hogy a lány mit gondol, azt nem tudjuk pontosan, de a barátnője tényleg elég hülyén gondolkodik. Lehet, hogy csak kever-kavar.

És nem minden nő hülye, ne általánosits, légy szives. Hasonló körülmények között ismertem meg a férjemet, munkakapcsolat volt, ő egyedülálló, nekem volt párkapcsolatom. De nem sokat meséltem róla, nem is voltam benne már túl boldog akkoriban, mégis tiszteletben tartotta. Egészen addig nem mozdult rám, amig meg nem tudta, hogy szakitottunk, pedig akkor már máshol dolgoztam. Nekem ez nagyon is imponált, szerintem ez igy tiszta dolog.

2018. okt. 21. 08:52
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Mert szerintük az elérhetelenség látszata, és az hogy nem te vagy az egyelen, válogathat az vonzó a férfiaknak.

Mindez azért, mert nekik ez vonzó, azt hiszik a férfiaknak is.

2018. okt. 21. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!