Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van manapság a nőkkel? Miért ilyen bolondok? 28f
3 évvel ezelőtt megismertem egy korombeli lányt. Mivel barátja volt, nem kezdtem el rá nyomulni, viszont egy nagyon bizalmas munkahelyi kapcsolatot építettünk ki. Én voltam a közvetlen felettese, ő egy kisebb csoportot irányított. Amikor beszélgettünk, mindig az 5-6 éve tartó párkapcsolatáról beszélt, az élettársáról, meg h mit csináltak előző nap, vagy a hétvégén. Ezek a beszélgetések csak megerősítettek abban, h nem szabad egy ennyire boldog nőre rányomulnom. 1 év 4 hónapig dolgoztunk együtt. Én kiléptem a cégtől, s később ő is máshol talált jobban fizető állást. A kapcsolatunk is megszakadt.
Aztán a sors úgy hozta, h múlt hétvégén egy házibuliban összefutottunk durván másfél év után a legutolsó találkozásunk óta. Az egyik rendkívül szimpatikus barátnőjével volt jelen, aki házas, és vele beszélgettem másfél-két órát. Elárulta, h évekkel ezelőtt hónapokig teljesen odáig volt értem a barátnője, és miért nem hívtam el randira, amíg majdnem másfél évig együtt dolgoztunk. Csakhogy nekem ez idő alatt, azaz majdnem másfél évig azt sugallta, meg azt mutatta a lány, h boldog párkapcsolatban él. Miért is kellett volna rányomulnom egy olyan nőre, aki mindig a pasijáról mesél boldogan, meg mindig a hétvégi programjukról számol be.
Normális embernek tartom magam és evidens, h ilyen szituációban nem kezdek el hajtani egy nőre, ha az párkapcsolatban él.
Meg egyáltalán honnan kellett volna tudnom, amikor soha semmi jelét nem adta?
"Mi van manapság a nőkkel? Miért ilyen bolondok?"
Leírja milyen fura története volt EGYETLEN nővel.
Miért ilyen általánosítóak manapság a férfiak?
Mért nem tőle kérdezed vagy a barátaitól?
Honnan tudjuk ezt mi?
Nem ismerjük azt a nőt, és nem is voltunk ott a közös szituációitokban!
Mért ilyen bolondok ma a férfiak?
Más: Mért evidens, hogy valaki monogám?
Attól, hogy te az vagy, ő még vágyhat több férfira egyszerre. Szerintem is ha valakik között vonzalom van, akkor az érték, ki kell fejezni. Ezt Te magadban eltitkoltad és EGYEDÜL eldöntötted, hogy mivel őneki van egy férfija, te eltitkolod, hogy tetszik neked.
Pedig szerintem más kell legyen az erősorrend: megmondod neki, hogy tetszik neked, de neked fontos, hogy a nő egyedülálló is legyen, és csak ez az egy akadály van köztetek. Ki tudja, talán szakított volna a kedvedért.
Volt hasonló velem is fiatalabb koromban.
Vagy százszor meghallgattam, hogy a hozzám hasonló pasikkal soha többé nem kezdene, aztán egy évvel később a baráti társaságban, de a fülem hallatára megjegyezte, hogy rámenősebbnek kellene lennem.
Na, az egy igazi WTF pillanat volt.
Sokat gondolkodtam ezen, szerintem ez is egyfajta kéretés, meg elérhetetlennek mutatkozás lehet, csak nagyon túltolva.
Simán lehet, hogy az a lány akkor bár vonzódott hozzád, esze ágában se volt felrúgni miatta az akkor jól működő kapcsolatát. Aztán mivel azóta a kapcsolata megromlott, lehet, hogy egyfajta "mi lett volna ha" hozzáállással gondol vissza az irántad érzett vonzalomra. Lehet, hogy ha akkor tudja, hogyan alakul majd a kapcsolata később, kilépett volna belőle akkor. Ettől még nem kell lebolondozni, mivel senki se lát a jövőbe, csak az akkori tapasztalatai alapján tud döntést hozni.
Amúgy egyáltalán nem tiszta, ki szerint kellett volna randira hívnod. A szövegből csak annyi derül ki, hogy a lány beszélt a nőismerősének arról, hogy bejöttél neki. Az meg már lehet csak a kotnyeles nőismerős véleménye, hogy rá kellett volna mozdulnod. Eleve milyen okból mondja vissza neked, amit a másik nő megosztott vele? Legközelebb meg majd a te reakciódról számol be a lánynak, hogy "képzeld, amikor megemlítettelek neki teljesen lesápadt", vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!