Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket kérdezném nekik is nehéz 30 fölött szeretőt találni? Vagy csak nekünk ffiaknak?
Figyelt kérdés
2018. okt. 20. 12:21
11/21 anonim válasza:
En jol nezek ki es sokat sportolok es rengeteg 20-as eveik elejen jaro sportolo jelentkezik nalam szeretonek. A 30-as pasik hozzam kepest oregek.
N/38
12/21 anonim válasza:
Válás után nem akartam kapcsolatot, csak szexet. Mindig volt szeretőm, néha kettő is felváltva.
Van abban igazság, hogy egy nő szexre mindig tálal partnert.
Többnyire én is fiatalabbakat választottam, 27-32 közt.
13/21 anonim válasza:
34 éves, sportos nő vagyok. Sztem jövő héten lehetne 10, és még meg sem kellene erőltetnem magam. Ha feldobnám magam a tinderre akkor 1000.
14/21 anonim válasza:
Bármelyik nő 5 perc alatt találhat magának szeretőt, kortól és külsőtől függetlenül.
15/21 anonim válasza:
Azért Susan Boyle nem kapná meg Chris Evans-t.
16/21 anonim válasza:
Nem lenne nehéz, csak nekem nem szerető kell.
17/21 anonim válasza:
Ha neked 30-as férfiként nehéz szeretőt találni, akkor erősen saját magadban kéne keresni a hibát, mert nagyon ott van. A csapból is az folyik, hogy egy átlagos középkorú férfi még fiatal szeretőt is tart a család mellett.
18/21 anonim válasza:
Nekem ma sikerult egy óra alatt beújítani egy alkalmasnak tűnő jelentkezőt :) 30N
19/21 anonim válasza:
Nálam fiatalabbal nem tudnék mit kezdeni se az ágyban,se azon kívül,mert nem vonzanak,akármilyen jó pasi.Nekem fontos az hogy érettnek lássam a másikat külsőleg is,mert én nem érzem még magam annak.Szexinek találom az apró ráncokat a szem körül,száj körül,borosta is nagyon tetszik,minden ami pl. markánsabbá tesz egy arcot.Nem akarok kisfiút.De ők nem is próbálkoznak nálam,inkább velem egyidősek 50 éves korig.Akivel együtt vagyok titokban,5 évvel idősebb nálam,bár soha nem kerestem szeretőt,csak normális kapcsolataim voltak,ez csak úgy jött.
20/21 anonim válasza:
Csak nekünk. De végigolvasva, az a nő amelyik talál rendeset, aki mindenben jó neki, az meg kidobja. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!