Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor az ún. 'ducikedvelő'...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor az ún. 'ducikedvelő' szeretőt kereső túlsúlyos nők jó pasival képzelik el magukat, az mégis hogyan van?

Figyelt kérdés

Szoktam látni társkeresőn ilyen nőket, akiknek még képük sincsen, csak "illusztrációs rajz", ahogy egy épkézláb pasi ölelget egy morbid módon elhizott nőt :(

Az ilyen képeket hogyan találják? Beirják a googlébe, hogy kövér nő + vonzó pasi?

Ebben azt hiszem van egy kis logikai sötétség...mert ezek szerint a kövér nő nem vonzó?

bocsánat, hogy nem külön kérdésben kérdezem, de akkor ezek szerint vannak lúzerkedvelő jónők is?

2017. dec. 5. 21:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
46%
Vannak lúzer kedvelő jó nők. Ők saját maguk is lúzerek csak ők fejben.
2017. dec. 5. 21:57
 2/21 A kérdező kommentje:

jaj bocsánat elfelejtettem hozzátenni, hogy NEMJÓKÉPŰ lúzereket kedvelő jónők.

az evidens, hogy a jóképűség önmagában vonzó nőkhöz juttatja az embert, még akkor is ha lúzer

2017. dec. 5. 21:58
 3/21 anonim ***** válasza:
66%

Logika? Hol akarsz te a szerelemben és a vonzalomban logikát, bogaram? :D

Amúgy van, aki a kifejezetten kövéreket szereti, miközben magára kényes. Sosem függ és sosem függött össze az ideállal az, hogy te hogyan nézel ki, legfeljebb csak úgy, hogy aki él egy bizonyos (aktív, igényes) életet, az általában szeretne ebben társra lelni.

Én sem rajongok ezekért a pumpedekért, pedig jómagam meg edzek keményen, és nem egyszer mondták, hogy jaj, az ilyen nő biztos testépítőkre bukik és jópasikra. Nem! A jó pasi nálam a kicsit "puhább" alkat. És engem is utasítottak már vissza azzal, hogy a vékonyka, pici, "lolis" lányok az illető esete. A szexualitás már csak ilyen.

És itt nem lúzerségről van szó, hanem alkatokról és ideálokról. A lúzer magát is lúzernek tartja, és ez azért marhára látszik:D

2017. dec. 5. 21:59
 4/21 anonim ***** válasza:
37%
És még örülj, hogy nem Észak-Amerikában vagyunk, mert akkor feka lenne a képen, mert valamiért az ottani ilyen nők azt hiszik, hogy minden feka álmaiban ő jelenik meg, mint eszmény. Lecsúszottabb feketék végül össze is jönnek az ilyenekkel, de nem önzetlenségből, hanem a saját jól felfogott érdekükben (lakhatás, nő magasabb keresete stb.)
2017. dec. 5. 22:00
 5/21 A kérdező kommentje:

érdekes modon én 60 kiló vagyok, 170 centi, gyerekképü, csapott vállú, nulla mellizom....

a vonzó nőies alkatú lányok (azaz: nőies testi adottságok, nem ronda arcú, ápolt, stb) nekem elérhetetlen kategória

vannak persze lányok, akiknek kellek, de azok csak olyanok is.

2017. dec. 5. 22:00
 6/21 anonim ***** válasza:
37%

1) minden nő jó pasit akar, független attól, hogy néz ki. A nő szemszögből nézve teljesen mindegy mit tud nyújtani egy nő, neki az a fontos, melyik az a férfi, aki a punciáért cserébe a legtöbbet (külsőre és anyagiakban) tudja vagy hajlandó nyújtani neki. Csak az számít.

2) a társkereső oldalakon lévő nőket el kell felejteni. Ezek az oldalak a legeslegproblémásabb nők gyűjtőhelye. Gyakorlatilag figyelmeztetés a férfiainak, hogy ők azok, akiket érdemes messze kerülni.

2017. dec. 5. 22:07
 7/21 anonim ***** válasza:
25%

Viszont élőben egy "szabad" nőt sem fog találni 23 felett, erre nagyobb összeggel lehet fogadni.

2017. dec. 5. 22:08
 8/21 A kérdező kommentje:

ja élőben meg....bulikban meg ugye megint külső alapján mennek a dolgok, ugyhogy azért az 1% sikerrátáért nem fogok odajárkálni.

Mert ugy kb 5 év után már kicsit fárasztó

2017. dec. 5. 22:08
 9/21 anonim ***** válasza:
82%
A kisebbségi komplexusod ne úgy kompemzáld, hogy másokat sértegetsz. Mit ártottak neked?
2017. dec. 5. 22:22
 10/21 A kérdező kommentje:

ugy néznek a kövér nők engem mintha velük lennék egy szinten...

ha ők kövérek, akkor miért nem nézik a kövér pasikat?

ja....mert azokat senki se nézi értem...

hát nem kicsit van eltolódás a két mérce között

2017. dec. 5. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!