Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis, mit tudnak ezek a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis, mit tudnak ezek a nők?

Figyelt kérdés

Eddig minden kapcsolatomban ugyanott van a gond.

Összejöttem az exemmel, ment a hiszti, hogy nincs pénze, mennyire lehúzta a volt nője (tényleg nagy összegekkel), kifizette velem a benzint, szálljak be a lakbérbe, mert fent voltam nála hétvégén, az víz, az villany...

A végén szakítottunk, visszament a volt nőjéhez, mert most már elvégezte a sulit, és most már bírja pénzelni a csajt.

Jelenlegi ugyanez. Lehúzta az exe milliókkal, tőlem meg még a levegőt is sajnálja, de az exének ugyanúgy veszi a drága ajándékokat minden piszricsáré alkalomra, mert továbbra is jóban vannak. De ha valami közös kiadás van, akkor azt álljam én, mert hát neki nincsen.

Mi a jó fenétől olyan jók ezek a nők?

2017. dec. 1. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Dobd ki.
2017. dec. 1. 18:09
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Mint nők, nem jobbak szerintem, csak az arany ásnak van technikája. Azt kéne neked is elsajátítani.
2017. dec. 1. 18:11
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Ezek nők szerintem értenek az érzelmi zsaroláshoz, a manipuláláshoz, plusz sok ember (férfiak és nők is) sajnos vonzódnak azokhoz, akik úgy bánnak velük mint a szarral, az állandó bizonytalanság stb.

Egy tanács: ne nézegesd az exed-nője proflját, meg h mit csinálnak, mert csak magadnak okozol rosszat, örülj neki, hogy elhagyott, ha jól értettem.

2017. dec. 1. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Jobban érvényesíti a punci árát.
2017. dec. 1. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Azt azért még megjegyezném, hogy itt a legjobban a pasi a hibás. Hiába aranyásó valaki, ha épeszű férfival akad össze akkor nem fog neki egy forintot se adni csak a létezésére.
2017. dec. 1. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Úgy rugdalnám vissza az exéhez, hogy csak úgy peng.
2017. dec. 1. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#5, jah, csak hogy egy igazi aranyásó egy percen belül lelép, ha azt látja, nem tud élősködni az adott férfin.
2017. dec. 1. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:
81%

Jobbak az érzelmi zsarolásban szerintem

Te korrekt vagy, ezért rád nem kell nagy összegeket költeni.

22/N

2017. dec. 1. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!