Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis, mit tudnak ezek a nők?
Eddig minden kapcsolatomban ugyanott van a gond.
Összejöttem az exemmel, ment a hiszti, hogy nincs pénze, mennyire lehúzta a volt nője (tényleg nagy összegekkel), kifizette velem a benzint, szálljak be a lakbérbe, mert fent voltam nála hétvégén, az víz, az villany...
A végén szakítottunk, visszament a volt nőjéhez, mert most már elvégezte a sulit, és most már bírja pénzelni a csajt.
Jelenlegi ugyanez. Lehúzta az exe milliókkal, tőlem meg még a levegőt is sajnálja, de az exének ugyanúgy veszi a drága ajándékokat minden piszricsáré alkalomra, mert továbbra is jóban vannak. De ha valami közös kiadás van, akkor azt álljam én, mert hát neki nincsen.
Mi a jó fenétől olyan jók ezek a nők?
Ezek nők szerintem értenek az érzelmi zsaroláshoz, a manipuláláshoz, plusz sok ember (férfiak és nők is) sajnos vonzódnak azokhoz, akik úgy bánnak velük mint a szarral, az állandó bizonytalanság stb.
Egy tanács: ne nézegesd az exed-nője proflját, meg h mit csinálnak, mert csak magadnak okozol rosszat, örülj neki, hogy elhagyott, ha jól értettem.
Jobbak az érzelmi zsarolásban szerintem
Te korrekt vagy, ezért rád nem kell nagy összegeket költeni.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!