Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik nem tudnak csajozni, mégis milyen formában várnak segítséget a nőktől?
Egy kis türelmet hiányolok, szóval egyből elvárjátok az önbizalomtól duzzadó, nagybetűs férfit. Nem tudja mindenki ezt a szerepet játszani, de mondjuk ha egy kis időt, és kedvességet kapna, akkor már minden sínen lenne.
Amúgy ezzel kapcsolatban nekem jó a helyzetem, van pár lánybarátom, akiktől lazán megkérdezek néhány dolgot, és ők szívesen segítenek nekem :) 23/F
Nem vagyok szűz, volt több komoly kapcsolatom, tehát nem az igazi segítségre szoruló réteg vagyok...
Viszont, ha már ezt így megkérdezted, akkor leginkább egyfajta empátiát, és kedvességet szerintem el lehetne mindenkitől várni.
Ha a srác béna, és el akarja utasítani, akkor a "jézusom veled? ezt te sem gondolod komolyan" duma helyett biztos lehet találni valami emberibbet, valami olyat, amivel nem tapos a másik lelkébe
(diplomás, harmincas nőtől hallottam ezt a mondatot, nem valami tini-csitritől, szerencsére nem nekem mondta, de akkor is ledöbbentem. persze lehet mondani, hogy ez 1 példa, nem a "nők" úgy általában, de ilyen sztorival nem egy férfi rendelkezik)
2-es jól leírta.
Azt, hogy ne utasítsák el elsőre azokat a férfiakat, akik kissé félénkebbek, meg nincs olyan jó dumájuk.
"aki inkább nyuszi nőként, az jobban elfogadja a nyuszibb férfiakat"
Szép dolog ezt így leírni, de a valóságban sajnos nem ez történik. A félénkebb lányok is általában ugyanúgy elutasítják a félénkebb fiúkat, és a határozott rosszfiúkról álmodoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!