Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a férfiak, akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik nem tudnak csajozni, mégis milyen formában várnak segítséget a nőktől?

Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 10:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
"A félénkebb lányok" - Valóban félénk, vagy csak olyan, aki nem nyílik meg azonnal, mert idő kell, hogy megbízzon valakiben, de egyébként az életben nem nyuszi típus? Tudod, ezt a kettőt gyakran összekeverik. Én az utóbbi vagyok, nem vagyok nagyhangú nő, de határozott és önálló, és zavar, ha egy férfi tutyimutyi.
2016. júl. 31. 10:38
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
# 11: Oké, de a férfiaknál is gyakran összekeverik a kettőt. Van olyan férfi, aki nem nyílik meg azonnal, és hát neki is nehezebb dolga van a nőknél, mint extrovertált férfitársainak. Ez így rendben van?
2016. júl. 31. 10:41
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
Na ez meg a másik, hogy ha valaki a csajozás terén nem egy full határozott, az már tutyumutyi az életben. Van egy ismerősöm, 35 évesen egy 600 fős céget vezet. Bárkit leérvel, bárkinek megmondja a dolgokat a cégnél, nagyon határozott, de egyben nagyon korrekt. De csajozásnál lehet kicsit tutyimutyinak hívnád, mert ez már teljesen más közeg. Emellett mivel az élete arról szól, hogy határozottnak, dominásnak kell lenni, barátnő terén nem erre vágyik.
2016. júl. 31. 10:43
 14/18 anonim ***** válasza:

@9: "Hát, nem tudom, hogy közeledett, aki ilyen választ kapott, de ha mondjuk úgy, ahogy tudóskám az Egy csodálatos elme című filmben, aki csak "testnedveket akart cserélni", hát megértem a reakciót... :-) "

Pont ellenkezőleg. Nagyon (már-már túl) udvariasan, és rémesen esetlenül... Kb mint egy vígjátékban egy kétbalkezes. Pont ezért vágott mellbe a dolog (annak ellenére, hogy nem én voltam az elszenvedője), mert látszott, hogy a srác igazi looser, egy ilyet két kedves szóval is le lehet koptatni, nem fog a gyúrós haverjaival emberkedni, pont ezért felesleges is még pluszban megalázni.

2016. júl. 31. 10:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Nos, aki körültekintően odafigyel a párválasztásra, az nem keveri össze a kettőt. :-) Engem sem lehet átverni, meg tudom különböztetni a két típust egymástól. Én felnőttet akarok magam mellé, nem egy nagyra nőtt gyereket. :-)

A gond az, hogy sokan ebben valóban nem jártasak, és még önmagukat sem ismerik jól. Az itteni felhasználók egy része is humbugnak és szócséplésnek tartja, amikor azt mondjuk, hogy ÖNISMERET és a többi, ami ehhez tartozik, pedig ez nagyon fontos.

2016. júl. 31. 10:45
 16/18 anonim ***** válasza:
# 14 Időpont ma 10:43 - Nos, én nem voltam jelen, szóval te láttad, mi történt. Ebben az esetben a válaszom többi része érvényes, diplomával nem jár együtt normális viselkedéskultúra.
2016. júl. 31. 10:46
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
Elég lenne, ha nem kizárólag külső alapján döntenék el, hogy összejönnek-e a pasival. Persze tudom, hogy a nők erre genetikailag képtelenek.
2016. júl. 31. 11:08
 18/18 anonim ***** válasza:
semmilyen formában nem várok segítséget a nőktől!
2016. júl. 31. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!