Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor az ún. 'ducikedvelő' szeretőt kereső túlsúlyos nők jó pasival képzelik el magukat, az mégis hogyan van?
Szoktam látni társkeresőn ilyen nőket, akiknek még képük sincsen, csak "illusztrációs rajz", ahogy egy épkézláb pasi ölelget egy morbid módon elhizott nőt :(
Az ilyen képeket hogyan találják? Beirják a googlébe, hogy kövér nő + vonzó pasi?
Ebben azt hiszem van egy kis logikai sötétség...mert ezek szerint a kövér nő nem vonzó?
bocsánat, hogy nem külön kérdésben kérdezem, de akkor ezek szerint vannak lúzerkedvelő jónők is?
Mert neked kell a kevésbé vonzó nőket nézned? Követelik? Fegyvert tartanak a buksidhoz, és ha nem valami trashez vonzódsz, szétloccsantják a... Jó, mindegy.
Egy kövér nő is elvárhatja nyugodtan, hogy jó pasija legyen. Majd a pasi eldönti, hogy akar-e valamit tőle, vagy sem. Meg majd kiderül, hogy lesz-e párja így, vagy nem. Meg az is, hogy a nő ehhez így ragaszkodni fog, akár éveket is várva arra, hogy valaki legyen vele ahelyett, hogy lefogyna/mást keresne.
Te is megteheted. Csak az a baj veletek, hogy míg mi nők ki tudunk tartani az elvárásaink mellett, akkor is, ha némelyünk elég szánalmas elvárásokat állít a másik nem felé, és tudunk eléldegélni éveket egyedül ennek érdekében (aztán vagy álomvilág lesz, amiből 30 macska következik, vagy egy várakozás, ami megéri, és 3 gyerekes család lesz belőle), addig ti földhöz bsszátok magatokat, ha nem jön egy nektek tetsző nő 1-2 éven belül, és minden szemetet összeszedtek inkább, csakhogy legyen valami.
" míg mi nők ki tudunk tartani az elvárásaink mellett,"
Hát ez így nem igazán fedi a valóságot, a legtöbbjük 35-40 körül igent mond valami kevésbé lerobbant 45-50 körüli figurának...
:DDDDDD
Eszembe juttattad a második exnőm volt barátnőit. Az ex sem volt kis falat terjedelemre, de ő még bőven belefért a csinosan telt kategóriába, imádtam is rendesen, viszont a lotyó barátnői, akikkel bulizni járt, huh. Azok közül is 2-3-at külön kiemelnék, akik bőven 110-120 kiló fölött gyarapszanak azóta is. A Facebook fala mindnek tele van tökéletes hapsis posztokkal, a legmenőbb vitrinbe való porcelánsztárok képeivel (Neymar, Hamilton, Rafinha, Marcelo stb.), s azokra való olvadozásokkal, szürkésötvenesárnyalatos' baromságokkal és természetesen mindnek kizárólag az arcáról van kint kép. Annyira vicces. Kajak évek óta minden srácot lekoptatnak és valami nagyon topkategóriás faszit képzelnek el luxusautóval, belvárosi luxuslakással, elit ismerősi körrel. Haverokkal úgy szoktuk azóta is jellemezni ezt a kategóriát, hogy az agyhalott tehenek gyülekezete.
Ezt addig lehet játszani amíg túl nep lépsz egy bizonyos életszakaszon, idősen már hiába eszmélsz, és most még könnyű bemondani, hogy majd lesz 20 macska, a valóságban nem 20 macska lesz, hanem egy idő után kóros gyüjtögetés, szenvedélybetegségek.
Ez amit írsz, csak akkor működőképes, ha időnként felülvizsgálod az elvárásaid. Ha 18 évesen kikötöttél egyet és csak az a lehetséges opció akkor bukás lesz.
Ne legyél ennyire egyszerű. Nekem pl a magas erős alkatú nők trtszenek, akikre azt mondják, hogy debella. Nekem pedig az nőies. És sok "jó pasinak" pedig kifejezetten a gömbölyű duci lányok tetszenek.
Te kilóra méred az embereket, hogy a sportos jó pasihoz modell alkatú nő dukál a csúnyához csúnya és te vádolsz másokat felszínességgel??
Mikor mázsás voltam, álmodoztam. Igen, tök jó pasikról. De ennyi volt. Nem vonzódtam a kövér pasikhoz, ezért nem vártam el, hogy vonzódjanak hozzám. Mert tudtam, milyen vagyok a szemükben.
A chubby chaser-ek meg... szerintem a fétisszerelem nem szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!