Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy nem független ffinek szeretőt találnia 30 as éveiben?
Figyelt kérdés
Csak ertelmes a kérdésre vonatkozó választ várok2017. aug. 19. 08:36
1/10 anonim válasza:
Ahogy csalfa férfi, csalfa nő is van. Valószínűleg talál olyant, akinek ez megfelel. Sokaknál az elvárás a béka segge alatt van. Igazán nem lesz nehéz kifogni egyet.
2/10 anonim válasza:
Attól függ, mit tudsz nyújtani.
Ékszerek, éttermi vacsora, mozi, jó külső, 16+ centi...
3/10 A kérdező kommentje:
Tartós de diszkrét szexpartnert találni.
Vacsora mozi stb az nem diszkrét! !!
Főként nem szerető
2017. aug. 19. 08:46
4/10 anonim válasza:
Rossz hírem van!
Ha a vacsora, utazás, stb... neked nem elég diszkrét, akkor ékszerekkel, márkás táskákkal, méregdrága cipőkkel és ruhákkal kell kompenzálnid.
A 16+ centi pedig tényleg alap, ennél kisebb, vagy legalább ilyen otthon is van mindenkinek....
5/10 anonim válasza:
Viszonylag könnyű, csak tudni kell, hogy hol keress. A független 25 feletti nők már nem akarnak szeretők lenni, nekik komoly kapcsolat kell. Tehát maradnak a kapcsolatban levők. Közülük is azok a legalkalmasabbak, akik viszonylag fiatalon már kapcsolatban voltak, férjhez mentek (18-20 éves korukban), esetleg ebben a korban szültek. Náluk egyre gyakrabban megfigyelhető, hogy 30-hoz közel felébred bennük a kalandozás iránti vágy, viszont a kapcsolatukból kilépni nem akarnak, inkább csak valami plusz kell nekik. Náluk a diszkréció is fontos, hiszen nekik is érdekük, hogy ne tudódjon ki a dolog.
6/10 anonim válasza:
Én rendkívül diszkrét szeretője voltam egyszer valakinek, semmiféle ajándék nem volt, csak az, hogy vele lehetek. Teljesen lementem kutyába érte, mert szerettem. De ez volt a kulcs. Magadba tudsz-e bolondítani valakit ennyire. Amúgy kiszálltam belőle mert nem tudtam elszámolni a lelkiismeretemmel. Egy ilyen kapcsolatban a nő mindig sérül. Hacsak nem férjes és ő is csak felüdülést keres.
7/10 anonim válasza:
Én azért felvetném, mi lenne, ha a saját kapcsolatodat tennéd teljessé, abban elégülnél ki... Aproblémákat megbeszélni, megoldani kellene...
Bár ez csak az én értelmetlen gondolkodásmódom..
N
8/10 anonim válasza:
Ez hanyadik kérdésed a témában?
Ha ahhoz is balfék vagy, hogy félrekefélj, ne akarj félrekefélni. Gerinctelen dolog.
9/10 anonim válasza:
Te már tényleg elég sok kérdést feltettél ezzel kapcsolatban. Nem akarlak elkeseríteni,de ha ennyi idő alatt sem találtál legalább 1 szex erejéig,egyre kevesebb esély van. Esetleg fizetősök,vagy anyukák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!