Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nem keresnek szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem keresnek szeretőt vagy tartós szexkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya de mindenki akivel beszéltem mind komoly kapcsolatot keres.
2018. máj. 21. 16:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
17%
De, hiszen én is szexkapcsolatban vagyok és nő vagyok.
2018. máj. 21. 16:28
 2/14 anonim ***** válasza:
29%

De csak diszkréten, meg utálják ha szextárgyak.

Könnyűvérű nő köztudatban nem olyan értékes vagy veszélyes a férfiak szerint, mert anyagilag lehúz vagy lelép egy jobbal.Nem biztos h jó ha egy nő szexkapcsolatot keres, ott vmi nincs rendben. Nem jó a nőknek a szexkapcsolat.

2018. máj. 21. 16:31
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
Ez is általánosítás, nem keresek komolyat. Vannak ezzel még jópáran így,ne aggódj.
2018. máj. 21. 16:33
 4/14 anonim ***** válasza:
62%

Nem keresek szex kapcsolatot se komoly kapcsolatot

Egyik se kell az életemben pláne úgy hogy számomra a szex nem okoz örömet csak a maszturbalas így értelmetlen bármilyen kapcsolatba kezdenem

2018. máj. 21. 16:34
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Én személy szerint vagy csak egyéjszakásban vagyok benne, vagy tartós párkapcsolatban. Szexkapcsolat kizárt. Hogy miért? Mert ki akarna olyan szerepet betölteni, hogy “hát, kapcsolatra nem elég jó, de mindig átjön szexelni, ha füttyentek egyet”. Na kösz, ilyenből nem kérek, de vannak nők, akiknek bejön a dolog.
2018. máj. 21. 16:39
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
Kimondottam egyiket se keresem, ami éppen alakul. Volt hogy egy férfival nagyon jól kijöttünk, megvolt a szexuális vonzalom de nem alakult ki belőle komoly kapcsolat. Elmeletben jártunk gyakorlatban meg csak szex volt néha-néha randival. De sose álltam úgy hozzá hogy akkor most nézek magamnak egy szeretőt. A jelenlegi komoly kapcsolatom is úgy indult hogy randizunk és meglátjuk mi lesz, aztán egymásba szerettünk.
2018. máj. 21. 16:50
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
Én is úgy vagyok vele, hogy vagy párkapcsolat, vagy egyszeri alkalom. Nem hiszem, hogy túl sok jó származna abból, ha rendszeresen összejárkálnék olyasvalakivel, aki iránt nem lenne szabad éreznem semmit, mert ismerem a saját lelkületemet és tudom, hogy valószínűleg fájna egy idő után.
2018. máj. 21. 16:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem, de általában találnak.
2018. máj. 21. 16:55
 9/14 anonim ***** válasza:
#5 vagyok, privátosnak üzenem, hogy az egyéjszakás miért lenne kihasználás? Mindketten a saját örömünkre tesszük :) Csak folytatásért max akkor jöjjön, ha a személyem is érdekli.
2018. máj. 21. 17:08
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

De igen, csak komoly kapcsolatnak nevezik merthogy ők nem olyanok ám.

Csak a legtöbb annyira okos, hogy fel sem tűnik neki, hogy a komoly kapcsalatában szexen kívül semmi más nincs.

2018. máj. 21. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!