Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti ismerkedéskor szoktatok direkt kellemetlen kérdéseket, úgy nevezett "shit teszteket" feltenni férfiaknak?
Elvileg a nők így derítik ki ösztönösen ki a rátermedt alfa hím és ki a puhapöts. Ezek nem csak kérdések lehetnek, hanem lehetnek kijelentések, mint pl. Van barátom. (Holott valójában nincs is), vagy felszólítások, hogy csináljon meg a férfi valamit (ebből kiderül, hogy rászoruló picsikutya-e), vagy csak simán megjátszott negatív gesztusok, amire a férfinak reagálnia kell valahogy. Olyan dolgok mint például:
-Miért ezt a béna pólót vetted fel?
-Te minden nőnek ezt mondod?
-Most ismerkedni jöttél ide?
-Bocs, de sietnem kell
-Nekem csak a magas és jóképű pasik jönnek be
-Hol vannak a barátaid?
-Miért kell a számom?
-Mióta keresel társat?
-Vegyél nekem egy italt!
-(Egyszerűen eljátszod, hogy megsértődtél)
Ti szoktatok ilyet alkalmazni - és hangsúlyozom ISMERKEDÉSKOR, nem párkapcsolatban - és ha igen, tudatosan vagy ösztönös szinten?
Ja, a hobbit még lehagytam.
Hát legtöbb csak otthon ül és nézi a filmeket. Dögunalom, mások bográcsozni szeretnek, engem az annyira nem izgat, giondolom itt is megy az iszogatás.
Jézusom... Nem szívatok szándékosan senkit, se mást se magamat , hiszen ha valakivel többször is randizom nem akarom elüldözni.
Max viccből ugratásként ha mond valami szépet viccesen megkérdezem hogy te minden lánynak ezt mondod? (Ilyen 1x volt). De azt is csak viccként.
Nem szívózok senkivel.
Jézusom, dehogy szoktam ekkora ökörségeket kérdezni...inkább fejbelőném magam mielőtt kinyitnám a számat, ha ilyen lennék...:D
Szerintem azokat a nőket, akik ilyeneket kérdeznek inkább kerüld el jó messzire, nő létemre én is ezt teszem, így legalább nem gyilkolják le az agysejtjeimet. Néhány kérdéssel nem látom, mi a probléma pl: Bocs, de sietnem kell (ha sietnem kell, mit mondjak, hogy ráérek? :D ), Mióta keresel társat (normális ez is).
Na de a többi, íme a véleményem nőként:
Miért ezt a béna pólót vetted fel? (nem vagyok paraszt, sose kérdeznék ilyet)
-Te minden nőnek ezt mondod? (hülye sem vagyok)
-Most ismerkedni jöttél ide? (és fogyatékos sem :D hát mi a rákért ment volna oda...anyám)
-Nekem csak a magas és jóképű pasik jönnek be (a magas stimmel, 188cm vagyok, kissé röhejesen néznék ki egy 165 cm-es csávó mellett..)
-Hol vannak a barátaid? (még mindig nem vagyok se paraszt se fogyatékos, nyilván látom, hogy nem ott vannak ahol mi, egyébként meg mi közöm hozzá?? )
-Miért kell a számom? (ismét egy fogyatékos idióta kérdés, jesszusom.. )
-Vegyél nekem egy italt! (pofátlan sem vagyok, sose kérnék ilyet, minden randin magamnak fizettem)
-(Egyszerűen eljátszod, hogy megsértődtél) - nem játszom el, se egyszerűen se bonyolultan mert nem vagyok olyan sötét, hogy azt higyjem megyek vele bármire is.
Amúgy feljebb Parzival nevű válaszoló tök jól megválaszolta ezt a sok ökörséget, jó fej lehet, én legalábbis jót röhögtem a válaszain :D :D
30/N
Nagyon kretén kérdések :D
Ezeket honnan kukáztad? Mert az életben ilyen hülyeségeket nő még nem kérdezett tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!