Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindenki, akinek gáz/kellemetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki, akinek gáz/kellemetlen/ronda/röhejes/nehéz neve van! Hogy boldogultok ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem vagyok kiakadva a nevem miatt, elütöm valami vicces dologgal, ha beszólnak, de kíváncsi vagyok, milyen kellemetlen helyzetekbe keveredtetek már, hogy mennyire nehezen viselitek el a beszólásokat, stb.:D

2012. júl. 24. 14:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert hogy hívnak? :D
2012. júl. 24. 14:29
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Én szégyellem a nevemet, még kimondani is utálom. Sajnos még csak szép fiú sem vagyok, úgyhoyg nekem aztán tényleg lehetetlen becsajoznom. :(
2012. júl. 24. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

Ha a vezetékneved problémás, ne mondd bemutatkozáskor, én se teszem, mert elegem van belőle, hogy visszakérdeznek, és úgy sem értik.

Ha a keresztneved okoz problémát csajozáskor, mondd bátran azt, hogy Ferinek hívnak vagy Zsoltnak. Aztán amikor már rajta fekszel a csajon, elmondhatod neki, hogy igazából Zebulonnak hívnak.

2012. júl. 24. 14:32
 4/11 walk w1th mee ***** válasza:
93%

Hogyhivnak?:D

Ám a vezetéknevemet én sem szeretem,facebookra sincs kirakva..

És amint 18 leszek remélhetőleg megváltoztatom édesanyám leánykori nevére:D És mindenki happy lesz.

2012. júl. 24. 14:35
 5/11 A kérdező kommentje:

Ezt inkább privát információként kezelném:D

És sajnos a csajozós tanáccsal sem tudok túl sokat kezdeni, mert lány vagyok:D

Én is gondolkodtam, hogy megváltoztatom majd 18 évesen, de az meg milyen lenne már, hogy bemutatkoznék,és először a jól megszokott nevemet mondanám, aztán meg ki kéne javítanom magam:D

Például egy hete lementünk barátnőmmel Balatonra, egy napra, és ott összehaverkodtunk egy pár sráccal. Ugye nap végén teljes névcsere, hogy be tudjuk jelölni egymást facebookon. Beszélgetek az egyik sráccal, mondom neki a nevem. Rám néz, megrándul a szája széle, majdnem elröhögi magát. Én meg nézek rá összehúzott szemmel. Ott álltunk vagy egy percig így. Ő majdnem röhög, én meg csúnyán nézek rá. Aztán a végén azt mondtam, hogy kapott egy pirospontot, mert nem nevetett. És erre mindketten nevettünk:D Úgyhogy nem volt gázos a szitu. Csak azért reménykedem, hogy mással is történik ilyen:D

2012. júl. 24. 14:45
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

csak nem te vagy a Masztur Bálint?

netán a Végh Béla?

2012. júl. 24. 15:32
 7/11 walk w1th mee ***** válasza:
:D hát meg változtathatod,ha apud megérti,mert a változtatással egy életre megsértheted...
2012. júl. 24. 15:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem német vezetéknevem van és nem könnyû leírni, ezért gyakran nagyot néznek az emberek, hogy ezt hogyan kéne leírni, de én szeretem a nevemet.:)

Számomra különleges és mindig megmosolygom az embereket, ha nem tudják leírni és pont ezért szeretem, mert sokan nem tudják leírni.:)

2012. júl. 25. 11:43
 9/11 anonim ***** válasza:
51%

kitalálom!

Hans Regenkurt?

2012. júl. 25. 11:48
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem is vannak érdekes nevű ismerőseim én is utálom a nevem nem tudják megjegyezni és se a vezetéknevem se az első kereszt nevem nem tetszik.. 20 betű facebook chaten ki se fér... :/
2012. júl. 25. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!