Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tulajdonságokkal legyen felvértezve egy szertő?

Figyelt kérdés

A kérdés komoly, nem trollkodás! Nagyon érdekelne az, hogy egy nő, aki párkapcsolatban él, milyen szempontok alapján választ szeretőt?

Milyen külső és belső vonások szükségesek hozzá? Nem az egyéjszakás kalandorokra gondolok, hanem egy tartós viszonyban levőre.

2018. okt. 17. 21:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem hiszem hogy egy nagykorú gyereket egy kalap alá kéne venni pár éves, egészen kicsi gyerekekkel. Több válást láttam, ahol a nagykorú gyerekek örültek a válásnak, mert egyet értettek vele. Magyarázd el egy 4 éves kislánynak, hogy anya és apa imád téged, de apa nem imádja anyát vagy fordítva és ezért kettészakítjuk a kis világodat, mostantól mindegyikünkből csak a felét kapod. Egy tinédzser már nem igényli a szülei 100%-os jelenlétét az életében, leválóban van róluk egészséges esetben. Nem kell hozni, vinni oviból, suliból...

Szóval szerintem az a kisgyerekes, aki inkább ragaszkodik a saját elveihez, és nem működő kapcsolatot felrúg ész nélkül, mindegy van-e gyerek, mindegy, mennyire imádják egymást a gyerek és a másik szülő...aki egy kicsit sem inog meg, hogy talán lehetne titokban is lerendezni a vágyakat és nem borítani mindent, pont a gyerek érdekében, azt nem érdekli a saját gyereke és hogy elveszít vele a válás után nagyon sok együtt töltött időt. Számomra szimpatikusabb a gerinctelen féreg apuka, aki a boldogtalan házasságát úgy éli túl, hogy szeretőt tart, de nem válik, mert nem csak hétvégén akar együtt lenni a gyerekeivel, mint aki gerincesen mindent borít, mert ő az egyenes jellem.

Természetesen van olyan helyzet, amikor a válással nyerhet a gyerek is, mert két együtt élő depressziós szülőnél, akinek ereje nincs még a gyerekben is tartani a lelket, annál sokkal jobb két külön élő boldog. De erre a döntésre cseppet sem azért kell eljutni, mert én vagyok a becsületrend lovagja, hanem átgondolva mindent és mérlegre téve.

2018. okt. 18. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!