Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a mai férfiakra hogy önállótlan nagy gyerekek?
Ez kétesélyes. Mi az a férfi. 19 éves magát egómajomnak gondoló alak vagy 30 as komolyabb érettebb ember ? Mi az hogy önállótlan? Egy pasinak manapság ugyanis egyedül kell megteremtenie a kocsit lakást vagy albérletet jó megjelenést meg legalább egy közepes fizut hogy a párjának legyen mibe beletenni a kis fenekét. Mert ugye ki kezdene egy szülőkkel lakó jogsi nélküli 30hoz közeledő pasival nem?
Mennyire önállótlanok a nők?
Tizenéves kor végén vagy kora 20 as évek elején keresnek egy komolyabb kapcsolatot amit persze szinte mindig találnak. Itt jön az összeköltözés ami egy lánynál az egyetlen út hogy kirepüljön a családi fészekből. Megteremteni nem kell maximum beszáll a költségekbe de vannak akiknek ez is fájdalmas. A fizujukat magukra költhetik és ha nem is működik egy párkapcsolat mindig de mindig találnak valakit aki ott van velük a bajban és lelki támaszt nyújt segít támogat.
Ha egy pasinak szüksége van egy kis lelki segítségre akkor soha nem fordulhat nőhöz sok esetben a barátnőjéhez sem mert vérszemet kap a szebbik nem és hiéna módra tépik szét és hibáztatják a pasit. Miért? Mert rinyál, mert nem férfias, mert nincs önbizalma stb.
Ha össze kellene vetni én több önállótlan lányt/nőt látok akik kapcsolatból kapcsolatba szédelegnek és profitálnal szinte mindegyikből.
"50 felett nem ismerek olyan férfit, aki életben maradna egyedül mondjuk egy hónapig. "
En viszont sokat.
Tökéletesen elvezetem egyedül a házat. Mosás, főzés, vásárlás....
Még a kutya sem halt éhen.
Mi a kérdés célja ? Könyvet írsz ?
30 F
Én is az voltam, mert el lettem hanyagolva gyerek és kamaszkoromban, nem tanítottak meg szinte semmire, így most mindent felnőtt fejjel kell megtanulnom és legyőznöm a félelmeimet, ami régebben sokkal könnyebben ment volna...
Szóval ja, nevelés kérdése...
Ez tapasztalat kérdése, mondjuk nálunk egyetemen nagyon sok az eltartott anyuci kedvence, kocsit, lakást ,költőpénzt mindent otthonról kapnak. Fiúkra lányok egyaránt nézve. Talán kicsit több lányt tudnék említeni , de az nem fontos.
Én otthonról nem ezt hoztam, sose így neveltek. Ezért kb a barátaim is hasonló beállítottságúak. Dolgoznak ,próbálnak fejlődni, próbálnak pénzt keresni és nem csak várni a csodát.
Azt nem mondhatom hogy teljesen független vagyok 20 évesen. Én is szorulok szülőkre részben, mert anyagilag nem bírnék mindent saját fizuból finanszírozni, de próbálok előre lépni, magamnak vasalok,mosok főzőcskézek már amennyire az utóbbi megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!