Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Nektek tetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek tetszik a törékeny alkat?

Figyelt kérdés

Nem társkeresési célból írtam ki a kérdést, kíváncsi vagyok a véleményekre.

Eléggé kislányos, törékeny az alkatom (42 kg/158cm). Nem is tudok ezen változtatni mivel betegség miatt alakult így és valószínűleg nem is fog változni. Ez kissé elvette az önbizalmam, de igyekszem elfogadni magam.

2018. okt. 14. 15:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom. Nekem is törékeny alkatom van (arcom sem csúnya), de mégis mindenhol azt látom, hogy a férfiaknak a cicisebb, popsisabb nők tetszenek, és ezt folyton hangoztatják is. "Legyen rajta mit fogni", "Domborodjon a megfelelő helyeken", "Csak a kutyák játszanak csontokkal", stb.
2018. okt. 14. 18:53
 22/28 anonim ***** válasza:
49%
21-es. Nem lehetsz ennyire nem is tudom milyen. Tedd már ki a kisújjad az ablakon, és láss csodát: férfiak százai térdelnek előtted! Hagyjuk már ezt a baromságot, hogy a férfiaknak olyan nő kell akin van mit fogni. A többségnek a vékony nők tetszenek. Ennek van egy olyan átvitt értelmű kommunikációja, hogy védtelen és gyenge, ezért a férfiakban egy tudat alatti program indul be... Én a fél karom és az életemből 20 évet odaadnék ha végre már egyszer lenne egy vékony partnerem. Viszont az ilyen típusú nőkhöz csak a macsóknak van hozzáférési joga, így marad az ami jut. Ha te vékony vagy, neked megadta az Isten azt, hogy a határ a csillagos ég. Örülj neki, használd ki!
2018. okt. 14. 19:04
 23/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Én is úgy vettem észre, hogy azokat szeretik, akiken van mit fogni, de akkor ideje feltornáznom újra az önbizalmam.

2018. okt. 14. 19:31
 24/28 anonim ***** válasza:
Ahhoz látni kell az adott személyt, hogy el lehessen ezt dönteni, mert vannak nagyon eltérő esetek.
2018. okt. 14. 19:53
 25/28 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező! Ugye te csak egy troll vagy... ráadásul fiú. Mond már meg légyszi, melyik nőnek vannak társkeresési problémái, olyanoknak ráadásul, akik akarják is. Tök mindegy, mondom mégegyszer, TÖKMINDEGY hogy egy nő hogy néz ki a normalitás keretein belül. ha 40kg-os ha 100kg-os, 5 perc alatt 100 férfi ugrik a lehetőségre. Mi az hogy a pasik ezeket vagy azokat szeretik jobban. A férfiaknak NINCS választási lehetőségük, azt a lehetőséget használják ki, amit a sors eléjük dobott! Tudod te azt hogy hány normális értékrenddel bíró, de átlagos külsejú manus kénytelen szembenézni a magánnyal, mert neketek 40kg-tól a 200kg-ig senki sem jó??? Ne provokáld már itt a jónépet a szándékos trollkodásoddal.
2018. okt. 14. 20:02
 26/28 anonim ***** válasza:
11%
Voltam már vékony,átlagos és telt is életem során,én úgy vettem észre hogy az átlagos és teltebb alkat jön be a férfiaknak.(A telt nálam a 160/60 volt kb.)
2018. okt. 14. 20:06
 27/28 anonim ***** válasza:
Na, de egy törékeny lánynak is lehet cicije és feneke is. Törékeny testalkat és deszka között van külömbség.
2018. okt. 14. 21:15
 28/28 anonim ***** válasza:
73%
A vékony nő cicikkel, formás popsival a top Istennő kategória. Neki már a felső tízezerhez van belépője... ja, és nem a magyar piacon. Persze némi sütnivalóval, mert könnyen el lehet kallódni a magyar posványban.
2018. okt. 14. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!