Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Nektek tetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek tetszik a törékeny alkat?

Figyelt kérdés

Nem társkeresési célból írtam ki a kérdést, kíváncsi vagyok a véleményekre.

Eléggé kislányos, törékeny az alkatom (42 kg/158cm). Nem is tudok ezen változtatni mivel betegség miatt alakult így és valószínűleg nem is fog változni. Ez kissé elvette az önbizalmam, de igyekszem elfogadni magam.

2018. okt. 14. 15:12
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Kinek mekkora számít mellnek, de hozom a B-s méretet. Hogy ez jó vagy sem, mindenki döntse el.
2018. okt. 14. 15:56
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

Tökmindegy, a nők uralják a világot, mindenről ők döntenek. Még az alfa hímekkel is úgy játszanak, mint cica a gombolyaggal. A szex akkora adu-ász a kezükben, hogy ezzel sakkban tartják a komplett férfi társadalmat.

Tökmindegy a mellméreted, percenként 1000 pasi vetné rád magát, lépj ki a kis világodból és élvezd a túlkínálat nyújtotta varázslatos világot. Bármit elérhetsz, bárkit megkaphatsz, bárhova eljuthatsz, bármit megvehetsz, a kis popsid a legmenőbb autókba rakhatod, a legmenőbb étterembe vitetheted magad. Ezért csak szexelned kell, de hát találhatsz magadnak olyat is, aki tetszik és élveznéd vele az együttlétet. A lehetőségeid korlátlanok. A '70-es évektől vége a férfiak világának, ők már csak szolgák, a többsége meg egy mindenra alkalmatlan lúzer. A természet el is varrja a szálakat szépen, nekik nem jut meg a szaporodás lehetőssége.

2018. okt. 14. 16:10
 13/28 anonim ***** válasza:

Egy ekkora nőn teljesen jó.

32/f

2018. okt. 14. 16:13
 14/28 anonim ***** válasza:
74%

Mi közötök van egyébként a melleinkhez? Milyen jogon kritizáljátok, kérdezgetitek élcelődve a formáját, a méretét, csináltok belőle viccet, inkább reszelnétek le a sarkaitokról a bőrkeményedést.

Amíg nem árucikk mint azoké akik a testükből élnek, semmi.

2018. okt. 14. 16:19
 15/28 anonim ***** válasza:
52%
14-es. A mai világban mindenki árucikk. Még te is, és ezen az sem változtat hogy erről máshogy gondolkozol. Attól még egy darab termék vagy a polcon.
2018. okt. 14. 16:22
 16/28 anonim ***** válasza:
57%
Ideál
2018. okt. 14. 16:47
 17/28 anonim ***** válasza:
Én 169 cm 50kilo lány voltam (most terhes vagyok :D ) és valahogy mindig bejött a fiúknak (főleg a nagy darab, izmosabb testalkatú fiúknak) az én kis törékeny alakom. Vékony vagyok, a párom mindig azt mondja,hogy kis madárka :D Annyi hogy azért jó,ha van hozzá kicsit teltebb cici, vagy fenék,de sztem az sem kötelező. Na, és láss csodát kis törékeny lány létemre, egy 110 kilós,kitornázott "férfiállat" van mellettem :D :D :D :D
2018. okt. 14. 16:51
 18/28 anonim ***** válasza:
55%

Mondom én! A törékeny nők mindent visznek. Sajnos ezt jól tudják ők is, így a hatalmas férfikínálatból kiválaszthatják a Mr. Tökéletest. A fene a jó dolgotokat... :D

Ha újra születhetek, akkor tutira vékony nő akarok lenni, nem pedig egy átlag férfi.

2018. okt. 14. 16:56
 19/28 anonim ***** válasza:
57%
De cuki! Falni való lehetsz. 🙂
2018. okt. 14. 17:12
 20/28 anonim ***** válasza:

A nem túl magas, nagymellű, nagyfenekű, telt alkatú nők tetszenek. Ez számokkal kifejezve kb. 155-170 cm, 80-100 kg.

Mondom ezt úgy, hogy én "törékeny" alkatú vagyok, 175 cm, 60 kg.

Sajnálom, nekem nem jönnél be. De ahogy látod, a férfiak többségének tetszenél, szóval emiatt önbizalomhiányra nincs okod.

35/F

2018. okt. 14. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!