Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar férfiak többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar férfiak többsége valóban nem piacképes a mai nők számára?

Figyelt kérdés
Többször hallottam ezt már nőktől...
2018. okt. 12. 17:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%

#5 Baromság minden, amit írsz😀A magyar férfiak között is legalább annyi intelligens van, mint bárhol máshol, az már más kérdés, hogy te nem olyan körökben mozogsz és csak a buták találnak be. Másrészt pedig nem jobbak az ágyban és nemis nagyobb a méretük, mint másoknak, én voltam már brit, iráni, mexikói stb pasikkal(igen tudom, nagy ribi voltam, erre nem kérnek kommentárt), és nekik is nagy volt, sőt nagyobb, mint átlagban a magyar pasiknak, akikkel voltam. Szerintem külföldiek közül kb csak az ázsiaiaknak van kisebb az átlagnál.

#7 En kulfoldi noktol hallottam, eleg soktol, hogy a magyar ferfiak jobbak szexben. Nem magyar nok mondtak, akik mindenfele nepseggel voltak.

Es fantasztikus latnoki kepessegekkel rendelkezhetsz, ha igy megallapitottad, 5 sor utan, hogy en milyen korokben forgok. :D

2018. okt. 12. 18:23
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
Bunkó nőkkel beszélsz és nem értem, hogy miért éppen erre van igényed, nem pedig a művelt és nem annyira Barbie nőkre, de ezt már csak te tudod
2018. okt. 12. 18:26
 13/20 anonim ***** válasza:

"Csak összehasonlítás gyanánt mondom, hogy a magyar férfiak a 11. helyen állnak a világ ranglétrán, a magyar nők a 26. helyen."

Milyen VILÁG RANGLÉTRÁN?

Rotflol

2018. okt. 12. 18:59
 14/20 anonim ***** válasza:
64%

Ami ég és föld között van kifeszítve, nyeh.

2018. okt. 12. 19:11
 15/20 anonim ***** válasza:
64%
#13, bocs.
2018. okt. 12. 19:12
 16/20 anonim ***** válasza:
40%

Igen, a Ranker alapján a magyar férfiak a 11. legvonzóbbak, míg a magyar nők csak a 26.-ak. Ez főleg azért van, mert a sok latin-amerikai meg szláv meg skandináv nő beelőzi a magyar nőket. A magyar férfiakat csak néhány dél-európai és skandináv ország férfiúi előzik meg, a szlávok meg tengeren túliak nem.

Ez fedi is a valóságot, utazz el akár csak Szlovákiába, de inkább még északabbra. Látni fogod, hogy a szláv nők gyönyörűek, viszont egy szláv pasi az nem sokat ér...

2018. okt. 12. 19:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Szlovakiaba ? Ember bejon ha a nosteny olyan szoros mint egy yeti ?

Szlovakia eleg durva no szempontbol de volt lengyel nom akkoriban ismertem a varsoi egyetem bolcsesz karaban a lanyok felet. Hat nem voltam hasraesve, elvileg nagyon szepek, de a valosag az, hogy amagyar nok jobbak.

2018. okt. 12. 21:08
 18/20 anonim ***** válasza:

Valakitől kaptam privátban, hogy írjak a tapasztalataimról a külföldi pasikkal.

Nos nem lehet náció alapján általánosítani. Vannak pasik, akik jók az ágyban, mások nem, de ennek semmi köze nincs a származásukhoz. Nagyban inkább attól függ, hogy működik-e a kémia köztetek. Mondjuk ha mégis kéne rangsorolnom, akkor az angolokat tenném előre, velük csak iszonyat jó együttléteim voltak :D A magyarok szeretik azt hinni magukról, hogy az univerzum szexistenei, hát..nekem mindenesetre nem ez a véleményem, vannak köztük is jók meg bénák, bár a szexen nem tudom, mit lehet rosszul csinálni, az inkább csak akkor rossz, ha nem működik a kémia.

2018. okt. 12. 23:42
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Piacképes lenne, ha visszavennének az elvárásaikból. De mivel durva férfitöbblet van, így nem fognak. Hogy aztán a végén ráfaragnak, az majd az ő bajuk lesz.

Nem a zsömle kicsi, a pofájuk nagy...

2018. okt. 13. 00:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Angliában élek már 11 éve, nekem ottani angol barátnőim mondták, hogy a magyar pasik jobbak a szexben.
2018. okt. 13. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!