Melyek valóban piacképes felsőfokú képzések/szakmák?
Nekem is FSZ-em van, jogi asszisztens.
Ilyen megbánt dolgom még nem volt az életben! (Hülye voltam, 18 évesen még fogalmam sem volt, hogy mit akarok kezdeni az életemmel. Jó, most 24 vagyok, és most se rózsásabb a helyzet. :) )
Most andragógiát tanulok (jó, tudom, ez se jobb), és be tudnám verni a tanár képét, ahányszor órán azzal jön, hogy az FSZ ilyen meg olyan jó dolog. Hol? Kinek?? Melyik??? Elment 4 államilag finanszírozott félévem erre a &@!#-ra (mikor tanulhattam volna értelmesebb dolgokat is), elhelyezkedni nem lehet vele, komolyan, a sima OKJ-s gépíró és szövegszerkesztő bizonyítványommal tudtam csak elhelyezkedni, keresek nettó 70ezret, és az a legrosszabb, hogy mindenhol azt látom, hogy diploma nélkül sz@rt se ér az ember, már bocsánat.
Az FSZ egy nagy kamu. Annyira megalázó, hogy ha bárhol kérdezik, hogy mi a legmagasabb iskolai végzettségem, akkor az érettségit kell mondanom, mivel olyan sincs sehol, hogy "2 elherdált év egy egyetemen", de felsőfokúnak sem jó sehol...
Lány vagyok, így a mérnök, programozó nem igazán érdekel:)
Köszönöm a válaszokat várom még a tapasztalatokat!:)
Szia!
jelentkeztél végül valahova?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!