Ha érettségit írok, de nem jelentkezem semmilyen felsőfokú képzésre, akkor egy évvel később jelentkezhetek bármilyen probléma nélkül?
Figyelt kérdés
Májusban érettségizem, de egy évig itthon szeretnék maradni, dolgozni és Angol nyelvvizsgát tenni.
Amennyiben jó eredményeket érek el érettségin, úgy azt felhasználhatom egy év múlva? Jelentkezhetek egyetemre? Államira? Ezen kívül, abban az egy évben megszerzett Angol nyelvvizsga hozzáadódhat a pontjaimhoz, amellyel jelentkezek egyetemre?
2011. okt. 18. 09:15
1/5 anonim válasza:
Igen, igen, igen, igen, és igen.
2/5 anonim válasza:
Én '91-ben érettségiztem, és tavaly jelentkezteztem fősuliba. :))
3/5 anonim válasza:
Az érettségi nem évül el. Akár 10 év múlva is jelentkezhetsz fősulira. Én 8 év múlva mentem.
4/5 anonim válasza:
Én 3 év múlva mentem csak fősulira érettségivel ez alatt a 3 év alatt tanultam OKJ-s tanfolyamokat mert az előny volt nekem pontokba és elkezdtem az angol nyelvvizsgát plusz dolgozgattam is keresztapám boltjában.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2011. okt. 18. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!