Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy állandóan "nem" választ kapok, ha egy lányhoz próbálok közeledni?

Figyelt kérdés
2018. okt. 11. 12:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Te magad rosszabb kategória vagy férfiben , mint azok a nők - nőkben akiknél próbálkozol .

Kis segítség!

-Szakmunkás vagy ? Ne olyan csajokat hajts akik az orvosira járnak

- van súlyfelesleged ? Ne a sportos vagy átlagos lányokat ..

- Nem vagy 175 cm nel magasabb ? Akkor ne a modell 180 asokat keresd..

2018. okt. 11. 22:40
 12/13 anonim ***** válasza:
54%

A súlyfelesleg nem feltétlen kizáró tényező. Én pl. elég vékony vagyok, izmom semmi, mégis volt már sportos és mackós alkatú nőm is.

Intellektusban tényleg nem árt egy szinten lenni, bár az sem fekete-fehér, mert attól, hogy neked csak érettségid van, simán összejöhetsz egy diplomás csajjal. Nekem is így volt.

A magasság, na az tényleg számít. A nőknek. Míg a legtöbb férfinek nem lenne probléma, ha a nő a magasabb, a legtöbb nő még a vele egy magasságú pasassal sem áll le, nemhogy alacsonyabbal.

Ergo, ha kifejezetten alacsony vagy (pl. 165-170), akkor muszáj a 150-155 körüli lányok közt keresgélned. Én is 171 vagyok, egyik nőm se volt magasabb 160-tól.

Ebben a legjbb az, hogy a nők kiakadnak, ha egy férfinek nem jönnek be a molett nők, de szerintük teljesen rendben van, ha egy nő nem akar alacsony pasast. Pedig ugye fogyni lehet, de megnőni nem tudsz, az genetika.

2018. okt. 12. 09:17
 13/13 anonim ***** válasza:
A férfiakat értem, miért lehet egyeseknek jó, ha a nőnek pont mellmagasságig érnek... :-D
2018. okt. 12. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!