Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A többi nőnél tényleg állandóan próbálkozik több férfi is?
Próbálkoznak, de nem mondanám, hogy ez a személyemnek szól.
Sokkal inkább a puncimnak, ami elég rosszul esik, pedig nem vagyok csúnya.
Azok próbálkoznak nálam is, akik kb. mindenkinél, aki ülve pisil. Ugyanaz a 8-10 kanos pasi udvarol egyszerre, mindenkinek, egy kb. 800 fős multinál. Mindig épp azt fűzik, aki a közelben van, és egyszerűen nem èrtik, hogy "nem".
Rajtuk kívül kb. két próbálkozó van èvente, ami bőven sok, hisz évek óta házas vagyok, nem ismerkedek.
Én átlagos vagyok, nálam nem próbálkozik senki, nagyon ritkán egy-egy srác szex miatt. Ezt nem nevezem nagy érdemnek. Az elmúlt kb 5 évben egy kezemen meg tudnám számolni a komoly érdeklődők számát (egy kolléga volt, egy edzésről, egy közös ismerősön keresztül, de tényleg ennyi...)
27N
Kérdezz meg bárkit, aki fenn van társkeresőn, hogy heti hány levelet kap. Az átlagos, átlag alatti lányt kérdezd értelemszerűen, ne a topmodell cicimacákat.
Meg fogsz lepődni...
Nálam nem.
A páromon kívül akik férfiak és szóba állnak velem:
- apám
- párom apja
- párom legjobb barátja, aki aszexuális
- a másodunokatesóm / legjobb barátom
Más férfiakkal nem is nagyon kerülök kapcsolatba, ők se kezdeményeznek, én se, békében elvagyunk egymás nélkül.
Igazából én örülök ennek, nem szeretem a túlzott figyelmet.
Persze lehet, hogy ha regisztrálnék társkeresőre, akkor páran megpróbálnának megb..ni. :D
N (szerintem átlagos)
Egyedülálló pasi vagyok! Ha szabad ide írnom. Társkeresős úgy igaz ahogy mondják. Ha kitesz valaki egy árút a piacra akkor jó hogy van rá kereslet.
Aztán facebookon ki lehet tenni,kapcsolati státuszt. Aki kiírja egyedűlálló az is félig olyan mint a társkereső.De ehhez nevet kell tudni.
Utcán nyilvános helyen én azt feltételezem a legtöbb nőről,hogy foglalt. Valaki nagyon megtetszik,vagy úgy adja a helyzet,akkor leszólítom de kb 100ból 1et.
Ha már itt vagyunk beszéljünk erről az oldalról. Szimpatikus válaszadó hölgyekre nagyon néha ráírok. Vagy olyat kommentelek,hogy legyen a labda félig feldobva. De itt is kb 100ból 1az arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!