Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A többi nőnél tényleg állandóa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A többi nőnél tényleg állandóan próbálkozik több férfi is?

Figyelt kérdés
Nem csak a szépeknél, hanem még az átlagosaknál és átlag alattiaknál is? Vagy ez csak itteni legenda?
2018. aug. 31. 13:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8%
Soha nem probálkozok egy nőnél sem.Nem azért mert befordult kis bárányka vagyok. De ha mért legyek az 50 ik ember aki növeli az egoját? Utcán is ugy megyek ha nő jön már 90 fokban elforditom a fejem.. lehet akármilyen felölem.
2018. aug. 31. 16:12
 12/19 anonim ***** válasza:
A többit nem tudom, nálam nem próbálkoznak, de nem is vagyok egy férfi szemmel szép nő.
2018. aug. 31. 16:34
 13/19 anonim ***** válasza:
62%
Most nyugtatlak meg hogy legenda.Hidd el én nő vagyok.Általában a férfiak olyanok mint a ritkán vadászó ragadozók.Sokszor nincsenek terepen aztán egyszer csak felbukkannak a semmiből.
2018. aug. 31. 17:04
 14/19 he84 ***** válasza:
Én nálam szerencsére nem próbálkoznak. Nem szeretem ha csak úgy random idegen férfiak próbálkoznak váratlanul. Átlagos vagyok, avagy azalatt egy kicsit, ki hogy látja. Meg egy kicsit fiús is. De nem baj, nem érdekel, nem célom az, hogy nagy szépség legyek, főleg mások miatt nem és divatból se.
2018. aug. 31. 17:21
 15/19 anonim ***** válasza:

11-es:

RESPECT,ott a pont, én hasonlóan vélekedem, baxanak azzal a nők, akivel csak akarnak, velem nem fognak. :D

Keresztül nézek rajtuk, mint, ha ott sem lennének. :) F

2018. aug. 31. 18:05
 16/19 anonim ***** válasza:

Jellemzően nálam sem próbálkoznak, hanem barátkozni szoktak akarni a szellemi javaim és a közvetlenségem miatt.:)

A nálam sokkal fiatalabb fiúk azok, akik máshogy is néznek rám.:) Innen is hívott már középiskolás fiú randira.:) Ez is nagyon ritka, de tendenciózus.

2018. szept. 7. 13:29
 17/19 anonim ***** válasza:
22%
Tekintve hogy a férfiak sokkal többen vannak, mint a nők, evidens, hogy egy nőre legalább 5-6 pasas jut. Tehát a válasz: igen, a többi nőnél is próbálkoznak épp elegen. Ha nem élőben, akkor online.
2019. szept. 20. 03:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Nálam SENKI nem kezdeményez pedig fiatal vagyok de nem szép
2019. szept. 22. 13:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Menj fel társkeresőre akkor! Úgy is kapni fogsz napi 10 levelet, hogy képet se töltesz fel magadról, majd figyeld meg.
2019. szept. 22. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!