Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért gondolkoznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért gondolkoznak a nők állandóan a családon?

Figyelt kérdés
Nagyon megijesztenek, amikor az első randik egyikén már az a kérdés hangzik el, hogy szeretnék e majd gyereket nevelni. 29 éves vagyok, nyilván egy jó darabig még nem. Ezek mögött a kérdések mögött mindig valami rosszindulatot látok, mintha olyasvalamibe akarnának behúzni, amit én nem szeertnék.
2018. szept. 23. 22:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

Nem gondolod, hogy azért kérdezik meg, mert nem szeretnék, ha egymás idejét húznátok?

Tehát, ha te nem szeretnél soha gyereket, akkor olyan nővel gyere össze, aki szintén soha.... Ha 5 éves tervben van, akkor olyannal, akinek szintén abban van... Ez egy jó szűrő és fontos téma.

2018. szept. 23. 22:52
 2/15 anonim ***** válasza:
45%
Ne így fogd fel. A nők nem azért kérdeznek ilyet mert gyereket akarnának, pláne tőled. Azért kérdezik mert kiváncsiak hogy mit és hogyan válaszolsz rá. Ha észreveszik hogy azon agyalsz hogy ez most rád vonatkozik és betojsz, az nem éppen jó pont. Ez trükk, de ezek szerint nem ismered.
2018. szept. 23. 22:54
 3/15 anonim ***** válasza:
87%

Azért 29 évesen a "nyilván jó darabig nem" elég érdekes. Bár kérdés, mi neked a jó darabig.

Nincs ebben semmi rosszindulat, csak esetleg nem akarnak olyannal kezdeni, akivel alapvető dolgokban más az elképzelése.

2018. szept. 23. 22:54
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom 29 évesen nem 18 éves lányokkal randizgatsz. Amíg azzal b*szogatják a 30 felé (sőt, akár 25 feletti) egyedülálló nőket, hogy mikor óhajtanak már szülni, addig ne csodálkozzon senki, hogy ez szempont. Egy hozzád hasonló korú nő nyilván nem akar x hónapig-évig melletted malmozni, hogy utána kiderüljön, hogy te amúgy még 10 évig, vagy esetleg egyáltalán nem akarsz gyereket. Senki nem akar behúzni semmibe, csak ha te másban gondolkodsz, nem érdemes húzni az idejét senkinek.
2018. szept. 23. 23:10
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Sok férfi is azon gondolkozik. Keresik ezeket a férfiakat, azért kérdezik.
2018. szept. 24. 00:58
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
Inkább te vagy rosszhiszemű. Feljebb megírták, hogy miért.
2018. szept. 24. 02:42
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

A legrosszindulatúbb nevű felhasználó válasza:

Mert a Julcsa, a Maris, a Dórika meg a Bözske már 21 évesen lepetéztek. Be kell hozni gyorsan a lemaradást, 30 körül összepumpálnak egy gyereket valami félcigánytól, aztán intézetben/nagymaminál/nagybácsinál köt ki szerencsétlen kölyök, mert annyira példamutatóak a szülők. Egy óvodás érettebben gondolkodik náluk. Akasztanám mindet szépen sorban lámpavasra. Fehér söpredék.

Máskor meg az zavar téged, hogy nem szülnek a nők...a lámpavasra akasztás meg...anyádat ezzel köszöntsed. Írom ezt úgy, hogy nem akarok gyereket.

2018. szept. 24. 06:54
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Egyszerűen csak azért kerül elő ilyen gyorsan ez a téma, mert ha teljesen elzárkózol a családalapítás elől, a nő pedig szeretne, akkor az ég világon semmi értelme nincsen rabolni egymás idejét.

Nyilván nem azért terelődik erre a téma, mert holnap már gyűrűt szeretne, két hónap múlva meg ráállni a gyerek projektre.

2018. szept. 24. 10:29
 9/15 anonim ***** válasza:
69%
Én 28 éves férfiként már szeretnék gyerekeket, szerintem ezen nincs mit csodálkozni...
2018. szept. 24. 11:34
 10/15 anonim ***** válasza:
69%

"az első randik egyikén már az a kérdés hangzik el, hogy szeretnék e majd gyereket nevelni"

Ez alap lenne! Ha te akarsz, ő meg nem, vagy pedig te nem akarsz, ő meg igen, akkor mi a lótúróért húzzátok egymás idejét? Szerintem az a normális, ha valaki mihamarabb letisztázza az esküvő-gyerek téren a szándékait, és olyan párt keres, akinek hasonló tervei vannak ezen a téren, mert ezekben nem nagyon lehet kompromisszumot kötni.

"29 éves vagyok, nyilván egy jó darabig még nem."

Miért nyilván? Miért lenne ez olyan nyilvánvaló? A legtöbben 29-30 környékén vállalják az elsőt. Ráadásul ha veled nagyjából egykorú nőkkel ismerkedsz, nekik valószínűleg késő lesz, ha x év múlva kitalálod, hogy mégis kéne gyerek.

"Ezek mögött a kérdések mögött mindig valami rosszindulatot látok, mintha olyasvalamibe akarnának behúzni, amit én nem szeertnék."

Akkor te vagy paranoiás.

Én is mindig megkérdeztem erről a partnereimet még az elején, éppen azért, mert eszem ágában sincs gyereket vállalni, és ennek fényében logikus olyan párt magam mellett tudni, aki szintén nem nagycsaládot képzel el magának. :D

Szerinted mi lenne a helyes? Nem beszélni erről, csak 10 év házasság után? :D

2018. szept. 24. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!