Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért gondolkoznak a nők állandóan a családon?
Nem gondolod, hogy azért kérdezik meg, mert nem szeretnék, ha egymás idejét húznátok?
Tehát, ha te nem szeretnél soha gyereket, akkor olyan nővel gyere össze, aki szintén soha.... Ha 5 éves tervben van, akkor olyannal, akinek szintén abban van... Ez egy jó szűrő és fontos téma.
Azért 29 évesen a "nyilván jó darabig nem" elég érdekes. Bár kérdés, mi neked a jó darabig.
Nincs ebben semmi rosszindulat, csak esetleg nem akarnak olyannal kezdeni, akivel alapvető dolgokban más az elképzelése.
A legrosszindulatúbb nevű felhasználó válasza:
Mert a Julcsa, a Maris, a Dórika meg a Bözske már 21 évesen lepetéztek. Be kell hozni gyorsan a lemaradást, 30 körül összepumpálnak egy gyereket valami félcigánytól, aztán intézetben/nagymaminál/nagybácsinál köt ki szerencsétlen kölyök, mert annyira példamutatóak a szülők. Egy óvodás érettebben gondolkodik náluk. Akasztanám mindet szépen sorban lámpavasra. Fehér söpredék.
Máskor meg az zavar téged, hogy nem szülnek a nők...a lámpavasra akasztás meg...anyádat ezzel köszöntsed. Írom ezt úgy, hogy nem akarok gyereket.
Egyszerűen csak azért kerül elő ilyen gyorsan ez a téma, mert ha teljesen elzárkózol a családalapítás elől, a nő pedig szeretne, akkor az ég világon semmi értelme nincsen rabolni egymás idejét.
Nyilván nem azért terelődik erre a téma, mert holnap már gyűrűt szeretne, két hónap múlva meg ráállni a gyerek projektre.
"az első randik egyikén már az a kérdés hangzik el, hogy szeretnék e majd gyereket nevelni"
Ez alap lenne! Ha te akarsz, ő meg nem, vagy pedig te nem akarsz, ő meg igen, akkor mi a lótúróért húzzátok egymás idejét? Szerintem az a normális, ha valaki mihamarabb letisztázza az esküvő-gyerek téren a szándékait, és olyan párt keres, akinek hasonló tervei vannak ezen a téren, mert ezekben nem nagyon lehet kompromisszumot kötni.
"29 éves vagyok, nyilván egy jó darabig még nem."
Miért nyilván? Miért lenne ez olyan nyilvánvaló? A legtöbben 29-30 környékén vállalják az elsőt. Ráadásul ha veled nagyjából egykorú nőkkel ismerkedsz, nekik valószínűleg késő lesz, ha x év múlva kitalálod, hogy mégis kéne gyerek.
"Ezek mögött a kérdések mögött mindig valami rosszindulatot látok, mintha olyasvalamibe akarnának behúzni, amit én nem szeertnék."
Akkor te vagy paranoiás.
Én is mindig megkérdeztem erről a partnereimet még az elején, éppen azért, mert eszem ágában sincs gyereket vállalni, és ennek fényében logikus olyan párt magam mellett tudni, aki szintén nem nagycsaládot képzel el magának. :D
Szerinted mi lenne a helyes? Nem beszélni erről, csak 10 év házasság után? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!