Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért gondolkoznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért gondolkoznak a nők állandóan a családon?

Figyelt kérdés
Nagyon megijesztenek, amikor az első randik egyikén már az a kérdés hangzik el, hogy szeretnék e majd gyereket nevelni. 29 éves vagyok, nyilván egy jó darabig még nem. Ezek mögött a kérdések mögött mindig valami rosszindulatot látok, mintha olyasvalamibe akarnának behúzni, amit én nem szeertnék.
2018. szept. 23. 22:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ismertem egy nőt, akinek nem lehetett gyereke. Megismerkedett egy pasival, akinek közölte az első randin hogy meddő.

Nem lett belőlük semmi. Most 15 év után, a nőnek lett 4 gyereke egy másik férfitől, a pasit meg kivizsgáláson láttam egy meddőségi centrumban.

Kérdezem én, mi a francot beszéljünk erről, ha úgy sem úgy lesz ahogy eltervezzük?

Akinek van gyereke az tudja nagyon jól hogy ez az a téma, amibe nem sok beleszólásunk van. Kérdezhetem én a pasit, tök mindegy ma mit mond, holnap másképp lesz.

2018. szept. 24. 12:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Màrmint úgy értetted, hogy bizonyos nők... Mert nem mindegyik akar gyereket. Pl én sem vàgyom rà. Nàlunk is szóba került első pàr randi alatt a hàzassàg ( a férjem kérdezte, merthogy ő abban szeretne majd élni ha megtalàlja az igazit), mondtam hogy én is. Gyerekhez egyikünk se ragaszkodik, arról is beszéltünk. Én inkàbb nem szeretnék, ő rugalmasabb és benne lenne, de nem dől a kardjàba úgy sem, hogy nem vàllalunk. Màr az elején tisztàztunk minden fontos dolgot amin bukhat egy kapcsolat, ha a felek nem tudnak megegyezni. Ez így természetes. Ha nem egyeznénk, nyilvàn nem lennénk együtt 9. éve.

Mert minek jàrogasson veled x évig egy nő, ha a kapcsolat soha sehova nem tart majd szàmàra, mert mondjuk 25 éves, de szeretne férjhez menni, pàr év stabil hàzassàg utàn meg gyereket, ha ezeket te részben vagy egészben egyàltalàn nem akarod? Csak sajàt magàval cseszne ki. Van az úgy, hogy a dolgok azok amiknek làtszanak . Nem kell mindenben összeesküvést, gonosz női àrmànykodàst làtni.

2018. szept. 24. 14:08
 13/15 anonim ***** válasza:

A legfontosabb szempontra kérdezek én is először. Ugyan úgy az ismerkedés része.

32/f

2018. szept. 24. 16:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Mi a nem hasznos abban, amit írtam?

#10-es

2018. szept. 24. 16:42
 15/15 3.14159265357989 ***** válasza:

Szerintem logikus. Én 20 éves vagyok, de tudom, hogy pl 4-5 gyereket biztos nem vállalnék, viszont egyet meg mindenképp szeretnék. Hogy 1, 2, vagy 3, az kompromisszum kérdése nálam, ezen számok bármelyike megfelelne nekem (persze nyilván akkor, ha a másik fél is olyan, meg megvan a megfelelő háttér, meg hát még tuti nem most, csak később, de ha ideálisak a feltételek, akkor igazából lehet felőlem egy, kettő, vagy akár három is). De igazából ezeken kívülre biztos nem mennék, és minek húzzam a másik ember idejét, ha ő meg a 6 gyerekhez ragaszkodik, és maximum ötig megy le, és abból nem enged, vagy egy olyan ember idejét, aki ki nem állhatja a gyerekeket és el sem tudja képzelni már azt sem, hogy a szomszédban összefut eggyel, és beszélnie kell vele három mondatot? :D Ezek nyilván szélsőségek, de ha radikálisan nem egyeznek a nézetek, akkor igazából kár erőltetni bármit is, nem lesz jó vége és időhúzásnak fog tűnni.

Mondom ezt úgy, hogy egy első randin tuti megkérdezném valakitől, de ezek mellett nem akarok senkit semmibe behúzni, mivel még 5 évig kizárt, hogy én gyereket vállaljak (még tanulok, és izé, hát előbb majd dolgozni kéne meg valami stabil háttér, szerintem...).

2018. szept. 24. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!